Sincer, majoritatea is doresc toate calitatile pozitive, eu unul as vrea o fata cu care sa ma pot intelege, nu ma intereseaza aspectele exterioare asa de mult, daca ne putem intelege ca doi oameni, o sa ajungem sa ne iubim reciproc.
Desteapta, sani mari si fund mare si INALTA! Nu-mi plac piticii in afara de cel din G. of T.
Nu exista persoane proaste, doar needucate, crescute in mediu ostil, cu putin efort poti sa le aduci pe drumul cel bun (pana la o anumita varsta ). car despre corp: sani mari, restul se poate remedia prin sport + un zambet curat
Nici o persoana nu e proasta. Mie unu mas multumi cum sa zic cu orce fata, adica sa arate cat de cat. poate sa fie frumoasa dar nu foarte e ok oricum. de sani si fund nu prea conteaza. Conteaza ca e fata...cu care poti sati traiesti viata / fata/baiatu sa se iubeasca reciproc.
Eu personal as prefera o fata sincera,serioasa,intelegatoare,rationala, cuminte, amuzanta, nebunatica, pe masura fizicului meu, ce rost are sa visez la una fotomodel daca alea se uita doar la barbati frumosi /bogati? cred ca cel mai important este intelegerea, iubirea si fizicul dar degeaba e frumoasa daca nu merge dar daca e ca mine e ok
alexutza222 întreabă:
AndreeaA_4794 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: