Cel mai bine ar fi sa spuna adevaru.
Daca are sub 17 ani clar ca nu o va lasa, nici eu nu mi-as lasa cpilul la prieten in alta tara daca are sub 17 ani!
Pai sa ii spuna ca pleaca la o prietena foarte bun cateva zile, sa para mai real sa o puna pe prietena sa ii dea telefon la bunica-sa, sa confirme, sa faca cumva sa confirme si mama prietenei (adica nu neaparat mama, o imitatie de mama ), sa spuna ca va fi in siguranta la ei, sa fie cat mai convingatoare si sa nu se piarda in timp ce prietena ta incearca sa ii explice bunicii ei care e treaba, sa se comporte frumos si sa nu dea de banuit.
Alta metoda nu vad, mai ales ca nu stiu exact despre ce e vorba cate prietene are sau care e relatia lor(nepoata si bunica ), insa daca vrea sa nu aiba de pierdut planul asta trebuie lucrat din timp si cu mare atntie, caci chiar daca ii credem naivi pe batranii nostri bunici ne inselam amarnic...si nici foarte cuminte sa nu fie caci va da de banuit, dec i sa fie cat de cat normala, ca in viata de zi cu zi.
Stiu ca nu e bine sa sfatui pentru a minti, insa am trecut si eu prin din astea, asta e tineretul din ziua de astazi, iar daca prietena ta pleaca in Italia sa aiba mare grija de ea, mai ales ca nu vrea sa stie nimeni unde se afla e cam riscant
Mult noroc insa mare grija
Liviuanonim întreabă: