| EpicBiscuit a întrebat:

Intrebarea atinge un subiect destul de sensibil si sper ca nu o sa... judecati foarte mult.De cel putin un an stiu ca sunt gay, dar nu stiu cum sa le spun parintilor.De multe ori m-au intrebat "Care este genul tau de fata?" sau "Ai si tu vreo iubita?" si mereu mi se pune un nod in gat si ma duc la baie.Am mai incercat sa le zic dar cuvintele nu vor sa "iasa".Va rog ajutati-ma! sad

P.s.:chiar va rog, nu am chef de nici un fel de comentariu homofobic sau "Este un pacat.".

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

De ce te simți vinovat? Asta este alegerea ta, astea este ceea ce îți place ție! Nu te simți intimidat de acest lucru.
Vrei să le spui părinților, ok. Respiră adânc și spune-le direct, fără ocolișuri!
http://accept-romania.ro/blog/2009/06/04/coming-out/
Poate vor fi surprinși la început, dar ești fiul lor, vor înțelege sigur. Te vor susține, sunt sigură de asta. Nu îți fă probleme.

| Voidwithin a răspuns:

Sunt parintii tai si cred ca macar atat respect sa ai inaintea lor incat sa le spui despre orientarea ta.

| Kristinikaaa a răspuns:

De ce trebuie sa le spui parintilor? Este viata ta si alegerea ta. Sunt sigura ca oricat de mult te-am incuraja noi de pe TPU, oricat ti-ai lua inima in dinti sau ai regiza inainte cum sa le spui, tot nu o sa le convina. Mai bine eviti o discutie aiurea urmata de intrebari stanjenitoare si incercarea lor de a te "aduce pe calea cea buna" si tii pentru tine ceva ce ai decis de unul singur.

| RoseD a răspuns:

Stringeti toate puterile si emotiile si ai curajul sa le spui acasta ca daca nu o vei spune tu, o sa afle altfel. Succes!

| EpicBiscuit explică (pentru RoseD):

Exact de asta imi e frica sa nu afle altfel si pe urma sa ma omoare pe mine x_x.