anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea mea e cam lunga tongue. Mai bine zis povestea happy. Deci...Am 17 ani si sunt impreuna cu un baiat de un an si doua luni happy. El are 25 de ani. Problema e ca el a fost insurat, a divortat in acum 3 ani.Mi-a zis despre aia, mi-a zis ca a fost ceva frumos si de alea, si mi-a zis ca nu mai tine la ea, bla bla...Dar dupa atata timp, eu tot sunt in dilema. Adica nu stiu, eu cred ca inca mai tine la ea, si ma enerveaza ideea ca pe ea a iubit-o mai mult ca pe mine, logic sad. Si pe mine ma iubeste, stiu asta, mai ales dupa cate i-am facut. Avand in vedere ca e prima mea iubire adevarata sa ii zic asa laughing, am gresit si eu de multe ori.L-am mintit, l-am inselat.Dar acum il iubesc, si numa pe el il vreau sad. Nu stiu cum sa ii zic ca nu imi place, stiu ca aia a fost in trecut, dar si acum mai vorbeste cu ea din cand in cand, si cand citesc conversatiile lor pline de amintiri ma intristez sad. Ma intristeaza faptul ca pe ea a iubit-o mai mult, si pe mine nu ma iubeste la fel de mult cum a iubit-o pe ea sad. Ce sa fac, cum sa ii zic, ce sa ii zic? sad

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întreabă-l dacă mai ține la ea.
Și ai răbdare, cu trecerea timpului acea iubire ce o simte pentru tine o să crească. Uneori e mai greu să trecem peste relații, mai ales dacă au durat atât.

| Iamnotme a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc de sfat! :* El a zis ca a trecut peste, si mi-a povestit prin ce a trecut dupa despartire, si il inteleg, nu il judec, si nu am ce sa fac in privinta asta. Nu pot sa ii streg amintirile, trecutul sad...In plus si eu sunt exagerat de geloasa si posesiva, ceea ce stiu ca nu e bine, vreau sa fie doar al meu.

| lauraroxi a răspuns:

O sa o uite cu timpul...Intreaba-l pur si simplu cand stati si vorbiti, sau dupa ce ii citesti conversatiile...