| adriana1996_2534 a întrebat:

Buna
intrebarea mea e: Cum e la liceu(cu ce diferit de scoala generala)?

7 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Totul nou
colegi noi profi noi scoala noua. absolul totul NOU.
colegii nu prea or sa isi permita sa faca glume pe seama fetelor deoarece nu prea va cunoasteti, cel putin la inceput asa va fi. decat daca o fi vre unu tupeist. la mine asa a fost.
umpiic mai maturi ca in scoala generala. depinde aici daca ai sau nu noroc sa dai de niste colegi super.
profii or sa fie mai severi. or sa spuna ca ati crescut, ca numai sunteti copii, ca ar trebui sa fiti mai constiinciosi. au mai multe asteptari de la voi. oricum e frumos. e perioada adolescentei. in generala erai un copil. acum ai mai crescut si stau altfel lucrurile.

| teiube a răspuns:

La liceu e diferit de generala pentru ca intri direct pe profil in generala trebuie sa stii di toate la liceu nu ai profil de mate-info matematica cate 6 ore pe saptamana si informatica ai profil uman (filologie (cate 6 ore de romna pe saptama si istore) profil economi economie la greu si mate stiitele naturi biologie mate chimie si asa mai deparete la liceu se pune accentu pe materile de baza cele importante pentru rexpectivului profil de ex la mate info nu faci roma si isori decat de vreo 2 ori pe saptamana dar mate si info faci la greu la umana nu faci mate si info si tot ce tine de mate decat o ora pe saptamna dar romana si istorie la greu asa e diferenta intri pe profil

| LondoneseCat a răspuns:

Pai colegii de liceu sunt mult mai diferiti,baietii sunt mai maturi,fetele mai fashioniste, profii mai rautaciosi ca deh "am crescut", mai multe teme.in rest e foarte ok in sensul ca numai ai grija examenelor pana la bac, la medie te straduiesti strict pentru tine sa iti iasa mai mare, numai ai chesti aia ca nu intrii la ce liceu vrei.si cam atatbig grin funda?

| BaiatulAnonim a răspuns:

Poti spune ca e tare la liceu, profesorii te considera oleaca mai matur ( ca doar na te apropii incet de 18 ani) si altfel decurg orele de curs. Totusi apar si responsabilitati, trebuie sa inveti sa lucrezi la proiecte ceva mai avansate decat in scoala generala dar pe de alta parte absentele sunt un lucru obisnuit si daca sunt in numar mic profesorii le trec cu vederea, ca inteleg si ei ca esti in perioada de adolescenta si ai si tu acele "probleme de adolescent". Luand partea negativa: apar anturajele mai serioase, tentatia spre droguri si altele. In rest ce ar mai fi, doar ca materia e ceva mai grea dar nu imposibila deci e frumos la liceu big grin

| Loredana_4143 a răspuns:

Intrebarea asta o am si eu...am o tresarire.dar nu stiu de ce?!:X

| alexno2 a răspuns:

Alti profesori? aici e pe profile...conteaza ce profil alegi de ex daca alegi mate info te axezi mai mult pe mate si info, daca alegi stiinte te axezi mai mult pe biologie etc.

| cremitaa a răspuns:

Frumos... Depinde si de liceu daca e mai bun sunt mai multe pretenti. daca e asa mai prost e viata. (la mine la liceu nu pot sa stau 5min sup)si mai si socializezi cu oameni noi