Eu zic sa vorbesti cu fata cu, care el vrea sa se combine si sa ii deschizi ochii, mai exact sa ii spui ca el o va lasa balta daca se combina cu ea si atunci in cazul in care o avertiziezi ea va alege daca sa fie cu el sau nu. Iar daca el o sa te mai intrebe daca vrei sa fi cu el ar fi mai bine sa il refuzi. Daca o sa vada ca majoritatea feteleor nu vor sa fie cu el nu va mai fi asa de golanas, iti zic eu.
Bafta , ai grija cu scrisul, dar am inteles in orice caz.
Problema ta le intrece pe toate.Serios e nasoala de tot.Si stii de ce? Ca eu nu am inteles de ce e atat de greu sa scrii corect, de ce la cei 13-14 ani ai tai stai pe site-uri de genul asta in loc sa fi la scoala sau la teatru unde ai treaba si nu am inteles intrebarea si problemele voastre de copii de clasa 5. Oare ma iubeste? Oare sa il sarut? Ce intrebari stupide sunt astea? Cum sa imi fac parul? Cum sa ma imbrac? Ca parca cineva stie cum sa iti faci tu parul sau cum sa te imbraci? Ar trebui ca administratori sa ia masuri.
Dupa ce m-am chinuit o gramada sa inteleg ce ai scris (te rog scrie si tu ca oamenii normali), iti spun sa o lasi in pace, daca vrea sa se intalneasca cu baitul asta las-o, nu te mai baga, pentru ca o sa creada ca esti invidioasa pe ea. De aceea nici nu ti-a zis de la inceput ce s-a intamplat. Ai incercat sa-i dai un sfat nu te-a ascultat limiteaza-te la atat.
Daca va fi cum zici tu, o sa afle pe pielea ei.
Si daca vrei sa fii in continuare prietena ei, ascult-o, daca iti cere un sfat dai-l, si nu imi incerca sa o convigi sa faca ceva cum vrei tu.
Sunt in soc
doamne
hai sa pocim lB rOmAnA` si sa ne dam fite.
eu zic sa iti bagi mintile in cap si mai las-o cu populareala asta ca nu te duce niciunde
"Auzi-tzi...eu v-am cerut sfatul si am scris corect, daca venitzi sa va batetzi joc mai bine nu ma raspundeti si ink ceva; administratorul ar trebui sa ia masuri pentru. ajtia care isi bat joc d unii si de problema " - Asta e corect la tine răsfăţata lu' peşte prăjit?!
Zău dacă ai fi fiică-mea ce palme peste gura aia ai lua şi ce ţi-aş prind mâinile la uşă ca să înveţi să scrii corect!
Băi frate, generaţia McDonald's, generaţia McDonald's dar chiar să intri cu picioarele în limba română şi să-ţi mai şi permiţi să ne iei la rost în condiţiile în care cea care pute de fiţe eşti chiar tu, aici de faţă?!
Administratorii ar trebui să ia măsuri pentru că-ţi spunem ţie mucoasă de 13 ani maxim că ar cam trebui să te preocupi de şcoală şi să scrii corect româneşte? Sau ar trebui ca administratorii să ia măsuri pentru ca mucoase de 13 ani să nu-şi mai permită să-şi dea pe net cu părerea cu privirea la timpul meu şi cum percep eu durerea?!
Fii atentă că n-am făcut armata împreună şi ar fi mai bine, pentru binele tău, să-ţi revizuieşti atitudinea!
Dacă chiar e adevărat din nickname-ul tău că taică-tău te răsfaţă, apoi să nu se mire pe viitor ce-are să iasă din tine!
Pff... copchii răzgâiaţi care nu ştiu ce-nseamnă viaţa...
Multumesc domnului kongeriket pentru ajutor si aparare.Si tu duduie "rAsFataTa Lu TatTy" pe langa faptul ca esti o mucioasa mica mai ai si tupeul ca tu stii sa scrii.Si a doua oara ai gresit cand ai scris.Mai mergeti la scoala si mai invatati.Nu am pretentia pentru ca inclusiv eu gresesc ( si imi cer scuze), dar incearca sa scrii cuvintele normal Romaneste.Sau cat de cat normal. Unde ai auzit tu in DEX ( dictionarul explicativ al limbii romane) cuvine ca: stiam, intelege, scuze, explic, acum, faca, etc.Si atentie astea sunt doar in ultima fraza.
Mda... povestea e buna de scenariu de film ! foarte serios!
acu', fara glume, uite ce cred eu:
-nu cred ca trebuie sa "ii deschizi ochii"... o sa-si dea seama singura, daca este vreo greseala...
-baiatu', o avea el o reputatie proasta. dar poate o place pe prietena ta; adicaa, nu trebuie sa isi bata joc de toate fetele.
-daca isi bate joc si de ea, poti s-o crezi; daca s-a asezat in genunchi in fata ta, poate face acelasi lucru si cu ea
-nu mai stati pe langa oameni de-astia, nu merita sa va certati din cauza lor
-daca fata e o prietena adevarata, nu poate sa asculte pe oricine cand ii spune sa nu mai vorbeasca cu tine. poate avea vreun motiv
-daca toti colegii spun ca il place.nu trebuie sa fie obligatoriu adevarat (pana la urma esti cea mai buna prietena a ei si ar fi trebuit, intr-un final, sa recunoasca).
cam atat. pot sa-ti spun doar ca ai o viata destul de complicata