| Iubibila01 a întrebat:

intrebarea mea este interesanta. Acum 2 ani am avut un iubit, pe care l-am iubit enorm si mi-am pierdut virginitatea cu el. apoi, el a plecat in spania. (este acolo de aproximativ 2 ani) am mai vorbit cat de cat, dar la craciun mi-a raspuns la telefon prietena lui, si de atunci nu l-am mai cautat.Insa,, de vreo 3 zile, am inceput sa vorbim pe mess, si mi-a spus aseara cat de mult inca ma mai iubeste, si ca am fost singura fata pe care a iubit-o.
iar eu am ramas profund uimita, deoarece, el si-a facut un tatuaj permanent, pe brat cu data zilei mele de nastere, si a lui, intr-o inima. mi l-a aratat la web si am inceput sa plang vreo jumatate de ora nu m-am mai putut opri. la vara se va intoarce. ce parere aveti, dupa 2 ani se poate sa ne mai iubim? sa ma mai iubeasca? sunt foarte confuza si tulburata

Răspuns Câştigător
| madycumada a răspuns:

Tot ce-i posibil. Poate relatia cu cealalta fata i-a dovedit ca tine la tine, nu la alta. Totusi, acel tatuaj inseamna mult! Asteapta pana la vara, vezi cum se comporta. Sigur o sa aveti o relatie frumoasa!

6 răspunsuri:
| Bianca1001Bia a răspuns:

Normal! si faza cu prietena lui poate sa fie si amica si iubita unui amin sau poate chiar iubita lui avea si el nevoie de una nu? cum si tu ai avut altii iubiti sunt sigura, da se poate

| Iubibila01 explică (pentru Bianca1001Bia):

Da asa e
am avut
dar nu i-am iubit ca pe el

| Bianca1001Bia a răspuns (pentru Iubibila01):

Pai asa a fost si el cu fata aceea nuhappy?

| Iubibila01 explică (pentru Bianca1001Bia):

Da happy

| XoXo4you a răspuns:

Sigur ca se poate sa va mai iubiti

| bubulina2012 a răspuns:

Cu siguranta se poate