| Smillee a întrebat:

Buna iubesc un baiat de 27 de ani e mai mare ca mine cu 13 ani credeti ca e normal dati-mi un sfat sad sau mai bine sa-mi vad de viata mea ca totul o sa fie la timpul lor sad

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Vorbind serios, tu chiar ai impresia că vei avea vreodată o şansă cu ăla? Fii serioasă. Să zicem că printr-o minune ajungeţi împreună, o să stea cu tine câteva luni (DACĂ stă atâta) după trece la alta şi tu rămăi să suferi. Îţi zic eu clar, nu te băga, că ai doar de pierdut! Dacă chiar ai chef de relaţii, găseşte unul cu MAXIM 2 ani mai mare.
Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

La 14 ani nu iubesti pe nimeni, esti doar naiva, aiurita si vrajita

| ByBy9518 a răspuns:

Buna, pararea mea e sa il lasi in pace happy iti zic din experienta. Daca si el simte ceva pentru tine va avea rabdare sa mai cresti sa te mai deschizi la minte si sa iti dai seama ce vrei sa faci cu adevarat.Am zis ca spun din propria experienta pentru ca atunci cand aveam 14 ani eram indragostita de un baiat mai mare ca mine cu 10 ani nu mai vedeam nimic altceva decat pe el happy, el nu ma baga in seama pentru ca eram prea mica si ii era rusine de parintii mei. Acum ca am mai crescut am 18 ani ma inteleg cu el de minune, am fost impreuna dar pentru ca distana ne-a despartit continuam sa vorbim ca amici pana cand ne vom revedea. Asa ca sfatul meu este stai in banca da e mai bine pentru tine, sfatul meu pentru el daca te place si te vrea mai are rabdare... iar daca va este sortit sa aveti ceva impreuna stai linistita nici varsta nici gura lumii nu v-a sta in calea voastra. AI GRIJA CE FACI pup :*

| Dawniix a răspuns:

Lasa-l in pace. Vezi-ti de viata ta. Pe el nu il interesezi oricum, chiar daca te ia in seama nu te ia in serios, te crede doar o pustoaica. Crede-ma vorbesc din experienta. Eu zic ca in loc sa faci eva ce o sa regreti ma bine vezi de viata tawinking

| 2cool4u a răspuns:

Vezi-iti de viata ta! El e mult, mult prea mare pentru tine.In plus, nici nu ai cum sail iubest, eventual ca pe un tata sau un frate mai mare

| Smillee explică (pentru 2cool4u):

Da dar si el ma iubeste