Dai cu presupusul ca ai vrea sa-i arati ca-l iubesti. Pai apropiati-va, totusi, putin. Daca e timid, ai putina rabdare. Intra in vorba cu el, incepeti sa vorbiti despre chestii mai picante, cum ar fi dragostea. Dar sa nu o faci din prima, ca iar va fi timid. Treptat, usor, va uita de toata aceasta timiditate. Pune-i fel si fel de intrebari, cum sta cu dragostea, cate prietene a avut, pe cate a iubit cu adevarat, ce semnifica pentru el dragostea, chestii din astea. Atunci pe loc isi va da seama ca tii la el. Daca te priveste cu atentie, daca te asculta negresit, inseamna ca sentimentul e reciproc.
Sunt convinsa ca daca e prietenul tau de familie aveti glumele voastre...nu ar strica, daca le-ai intreba, in gluma cum ar reactiona daca te-ai indragostit de el. Daca cocheteaza cu ideea, treci la urmatorul pas, adica, incepi sa-i dai de inteles ca tocmai s-a intamplat. Daca vezi ca o ia in gluma nu renunta si nu iti ascunde dragostea pentru el lupta in continuare si nu risca sa il pierzi
Gaseste un motiv, o tema, ceva si intra in vorba cu el, explica-i ca ti la el, il iubesti, i-al usor ca s-ar putea sa nu se astepte si daca poti sa-i soptesti la ureche TE IUBESC, e al tau
Buna!, al meu iubit e mai mic cu 2 ani decat mine si atata timp cat ne respectam avand incredere si mergand unul dupa altul, iubindu-ne, nu vad rostul varstei pana la urma?!, Ok, sa fii iubita!, Pa, pa!
Sa inteleg ca nu stii cum sa iti declari dragostea, sau te deranjeaza ca e baiatul unor prieteni de familie? ori ca nu te vor accepta drept prietena fiului lor? Fii un pic mai explicita.
Pai mai intai intai incearca sa vorbesti cu el sa intelegi ce si cum face anumite lucruri ca si eu sunt timid si la mine a fost la fel la o fata ii placea de mine si ca s-a pus in vorba cu mine ca si acum suntem impreuna:d
Bai pe bune cred ca esti prima fata careia ii place de un baiat care e mai mic cu 6 luni decat tine, mai e si retras si timid...alte fete ar fi zis "... mie imi place de un baiat care e mai mare decat mine cu nu stiu cati ani, are nu stiu cate prietene, etc" pe bune meriti un premiu (nu zic la misto')
Te-ai gandit ca poate si e te place? Pai intreaba-l nu sta asa. o sa vezi. Il intrbi direct o expresie demodata: 'tu ma placi sau tu ii zici ca il placi.Nustiu cand se uita fix in ochii tai il saruti. Bye si noroc mult! :*
Deci te-as ajuta daca as sti cu ce. Daca vrei sa te ajut contacteazama pe id yza_angeloflove.