| simo90 a întrebat:

iubirea e asa frumoasa, cine este iubit si iubeste se poate considera cu adevarat, la mine e mai greucrying. voi cum v-ati intalnit jumatatea? cine a facut primul pas? msss anticipat si iubiti-va muult:X:X:X

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, din pacate am pierdut pe baiatul pe care l-am iubit cu adevarat, singurul pe care chiar l-am iubit... iubirea e frumoasa daca e impartasita, dar daca nu e...sau daca nu e implinitasad... el a facut primul pas ca eu desi imi placea mult de el, nu aveam tupeu sa ii spun ce simt, asadar el a facut primul pas, am fost impreuna un an si acum s-a dus totul de rapa...

| madalicious a răspuns:

Da ai dreptate. iubirea e foarte frumoasa...

Cat despre cum mi-am intalnit jumatatea. eram la liceu si el m-a intrebat daca sunt inscrisa acolo unde...la inceput nu i-am dat atentie delocbig grin flirtam cu alt baiat[marcel]

Cat despre primul pas. el l-a facut; x mi-a scris biletele dragute si apoi ultimul biletel ne-a confirmat relatialove struck[biletelele fiind romantice si de dragostelaughing]

si .Multumesc! Nu-ti face griji intr-un final vei simnti si u ca ti-ai gasit jumatatea, fii linistita!

| lola a răspuns:

Pai ne-am cunoscut prima data pe net si apoi am fost colegi de scoala. El era pe vremea aia o "curva masculina"laughing
Eu aveam prieten pe atunci dar nu erau foarte linistite apele asa ca nu prea am dat importanta [urat din partea mea, stiu]
La inceput eram doar prieteni, apoi mi-a picat fisa si am realizat ca imi place de el, m-am despartit de prietenul meu si i-am dat de inteles ca imi place de el. El zicea "nu o sa fim mai mult decat prieteni" si eu ca sa nu ma las mai prejos ziceam "stai linistit ca nu m-am gandit la asta"laughing si apoi am lasat-o mai moale si a inceput el sa flirteze desi vroia doar ceva de cateva zile, apoi ma lasam greu si asa l-am facut sa stea cu mine 2 anilaughing

| daniDeeDee a răspuns:

Uite, daca e cu "regasiri" cu chestii d'astea...hee hee
eu ma regasesc perfect in filmul The Notebook.

Iubirea este cel mai frumos sentiment...
asa...am intalnit-o in prima zi de scoala, in clasa a 12-a.
asa...eu am facut primul pas.
asa... Multumesc! Stai linistita, o sa-ti gasesti mai devreme sau mai tarziu jumatatea! kiss

lolita
| lolita a răspuns:

Ne-am cunoscut intr-un restaurant, eu am facut primul pas, dar am iesit impreuna dupa o jumatate de an, si acum implinim 2 ani fericiti.

| miauu a răspuns:

Pe vremea aia aveam prieten. iar eu am coborat intr-o seara sa-l ast pe taikmiu ca venea de la sv. si el a coborat sa deschida porbagaju. iar taikmiu o luat bere si eu faceam misto de taikmiu ac mi-a luat bere pentru bronzat.stetea pe masina si imi zambea, iar zambetul lui ma inebunit=dragoste la prima vedere(si el mi-a zis ca eram asa de dragalasa si-l atrageam), apoi intra pe emss si radea de mine cu bronzatu sis e oferea sa mearga cu mine.si vorbeam ff mult seara cu el pe mess, apoi am plecat la munte si el m-a rugat sa ii fac rost de un id al unei chelnerite sau ceva de genu.la munte i-am dat sms ca n-am gasit-o si etc. iar dupa o luna m-a chemat la un suc.pr meu sa ofticat si o inceput sa caute motiv de cearta eu mam enervat l-am sunat pe el ca ies sa vina sa ma ia.si m-am dus cu el la un suc, o vazut ca eram suparata ma intr ce am si i-am povestit. a doua zii o venit la mine mi-a reinstalat windousu si ne-am pos in pat si stateam intinsi si m-a sarutat si dupa aia o zis ca nu trebuia sa faca asta, dar nu sa putut abtine.seara ma intr daca vreau sa incepem o relatie.si asa am inceput...
iar acum avem 4luni peste 3 zile facem...
si fostul ma cauta disperat, m-am trezit cu el in fata usii in genunghi ca un trandafir si etc...era disperat.parintii mei nu cceptau relatia cu el.

| alina_1192 a răspuns:

Iubirea e foarte frumoasa...eu imi iubesc enorm prietenul si el pe mine la fel... ne regasim perfect in romanul 'Romeo si Julieta'... pupici

| cipy a răspuns:

Ieeeeeeeeeeeee! Povestea mea de dragoste e foarte interesanta, dar sa va zic si de greu stiti ca in viata nu-i numai bine.
Cu citiva ani in urma m-am indragostit nebuneshte de un coleg a surorii mele a fost primul baiat de care m-am indragostit, dar el iubea pe altcineva mi-a zis mie ca putem fi doar prieteni si ma pot adresa la el daca voi avea probleme, eu insa ieshindumi din minticrying Timp de aproape 2 ani nu l-am putut uita fiind in aceeashi scoala il vedeam in fiecare zi dar nu era al meu peste un timp mam obishnuit dar totusi cind il vedeam si ma saluta eram cea mai fericita. Nu il puteam uita am stat asa singura un timp zicind tuturor cit e de bine sa fii singura, chiar daca eu stiam ca nu-i asa. Toti imi erau si imi sunt prieteni buni, dar doar prieteni eu insa dorindumi cu timpul un barbat alaturi nu doar prieten.
Cind imi era mai putin draga viata si nu aveam chef de nimic am cunoscut pe net un baiat cu care vb la inceput parca in gluma, insa m-am indragostit niciodata nu m-am gandit ca mie mi se poate intimpla dar asta a fost, ne-am indragostit pe net! A cum avem mai mult de 8 luni de cind suntem impreuna, de fapt doar 7 zile am fost cu adevarat impreuna pentru ca el este peste hotare crying Suntem fericiti chiar daca e greu ca nu suntem aproape unul de celalalt. Viata e frumoasa si cind te ashtepti mai puti iti da o shansa pe care nu trebuie so pierzi, dupa cite am inteles tu suferi din dragoste, vreau sa-ti zic ca si eu am suferit mai mult de 1 an, dar acum sunt fericita cum niciodata nu am fost. Merita sa suferi pentru ca sigur mai tirziu ai sa fii fericita!