| Ramo137 a întrebat:

Buna iubitorilor de anime big grin.
Am nevoie de voci feminine pentru a dubla in romana un anime.
Trebuie sa fiti din Bucuresti sa ne putem intalni ca sa iau vocea, sau daca stiti voi o modalitate de a imi da vocea pe net e ok. Dar trebuie sa fie clara si sa nu se auda acei "purici" cand este liniste. De preferat sa inregistrari cu reportofonul telefonului! (fiecare il are) si sa fie total liniste in camera.( sa nu stati langa calculator fiindca se aude acel ventilator)

1- Trebuie sa va placa sa dublati in romana. happy
2- Nu ne jucam, asa ca vreau sa fiti serioase in ce depinde dublarea vocii ( sa nu va prostiti, suparati ca nu va iese din prima, puteti spune de multe ori pana iese replica )
3- Sa deveniti una cu personajul vostru. Sa intonati ca ea si sa nu sune ca si cum o spuneti din plictiseala. Odata ce v-ati asumat si ati promis ca vreti sa dublati in romana acel personaj, vreau sa o faceti pana la capatul anime-ului. Nu sa dublati 3 secvente si nu mai aveti chef.

Am nevoie atat de voci subtiri pentru adolescente cat si de voci de femei ( pentru profesoara si mama )

La anime-ul - AHO GIRL. Un anime prea comic ca sa fie adevarat laughing. O sa ne distram impreuna dubland in lb romana acest anime. Munca grea (editatul si crearea) va fi facuta de mine si de personajul principal masculin.

Lasati-mi un mesaj privat daca sunteti de acord

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat