| MiRuNiKaa a întrebat:

iubitul meu cu care sunt de cateva luni se duce mai mereu la tara in vacanta.Mereu cand se intoarce nu mai iese cu mine pentru ca e obosit. Eu nu mai am nici o prietena din cauza lui, cu toate sunt certata ori sunt suparate pe mine ca stau numai cu iubitul meu. Eu toata ziua stau in casa cand e el la tara, daca incerc sa sun o prietena sa iesim va spune ca ies cu ea doar pentru ca iubitul meu este la tara. Nu stiu ce sa fac, stau in casa si simt ca innebunesc. Ma ajutati cu un sfat?

Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

Atunci când el pleacă, pleacă şi tu. Ai dreptul la libertate.
Trebuie să ieşi şi când e el acasă. Nu trebuie să stai închisă în casă pentru că aşa vrea. Atât timp cât el nu e la tine, poţi ieşi. Eu consider că ai dreptul. Dacă nu te lasă să ieşi, înseamnă că nu-ţi oferă libertate, iar dacă o să vă despărţiţi înseamnă că atunci o să prinzi 'gustul libertăţii' şi o să regrete că nu ţi-a acordat-o.
Sărbători fericite!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si nu vrei sa afli daca chiar asa vor spune prietenele tale? Cu ce te deranjeaza? Traieste-ti viata. Daca el pleaca des la tara sa fie sanatos.Nu e singurul baiat de pe lumea asta.

| danay72 a răspuns:

E bine sa ai prietene adevarate, ele te ajuta cand ai nevoie.Pe situl jw.org sectiunea video poti gasi un filmulet dragut despre prietenii adevarate.

Răspuns utilizator avertizat