| Anamaria6384 a întrebat:

Iubitul meu de ceva timp se poarta mai rece și nu prea ma caută dar mereu îmi răspunde frumos si rapid la mesaje. Când îl bănui ca e cu alta îmi arată ca nu este (îmi trimite poze pe moment ) simt ca ne îndepărtăm, dar ceva nu-l lasă sa îmi spună "pa". Pentru ca îl întreb dacă mai simte ceva pentru mine, dacă vrea sa ne despartim și nu vrea. Avem 6 luni de relație și vreau sa continuam. Stiu ca o șansa exista sa îl reapropii dar este prima mea relație și nu știu cum sa abordez. Ceva cred ca îl mai tine ca altfel nu ii era greu sa ma lase, nu? Consider ca nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat. Ambii am greșit. Dar cred ca am puterea sa îl reapropii dar nu știu cum.

Răspuns Câştigător
| biiabiiia a răspuns:

Anamaria nu te teme! E firesc fiindca toti baietii se poarta asa.Eu cred ca n-ai motive sa te ingrijorezi si cred ca cea mai buna solutie ar fi sa va intalniti undeva si sa il faci sa se simta special.Crede-ma ca va functiona, iti spun din experienta.

2 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Vorbeste cu el lucurile astea.Comunicarea face totul.
Poate are nevoie de un pic de spatiu si totul va reveni la normal.

| HadesSs a răspuns:

Sau poate a intervenit monotonia si vede ca nu mai evolueaza relatia ca bateti pasul pe loc happy