Daca tot are 16, pune-l sa-si caute pe una de 17-18-19 sa-l faca barbat iar tu cauta sa iti faci lectiile de vacanta.
asta cu Facebook insta sau ce *** mea mai exista mai mult rau a facut decat bine social si in relatii.
Fata meaa nu ii normal ce facii tu nici nu cunosti bine acea persoana tu nu vezi cate fete au patit chestii rele din cauza ca au iubiti pe net? Eu zic sa iti dezactivexi conturile si sa rupi legatura cu baiatul e periculos
Eu zic ca ești prea tinerica/ mică sa iti bati capul cu așa ceva.
Bucură-te de anii ăștia alături de prietenii tai, familia ta, focusează-te pe școală. Asta cu relațiile mai încolo.
E distanta prea mare, nici varsta nu e potrivită, sa isi caute pe cineva de varsta lui și sa lase prostiile.
Omul când e gelos, e gelos așa toată viața, vrei sa iti trăiești adolescenta cu așa ceva?
Eu zic să nu dai cu piciorul deocamdată. Ați vorbit atâtea luni, ar fi păcat acum aproape de întâlnire să puneți punct așa..fii tu cea care "trage" dacă îți dorești! Viața e în realitate nu în spatele ecranului! Eu zic să nu renunți până nu vă întâlniți pentru că, dacă nu ajungeți să vă cunoașteți și în realitate o să vă fie foarte greu! Am avut și eu astfel de relație de 1 an și 3 luni, doar că nu eram iubiți..gen ne plăceam, potriveam.dar s.au adunat o grămadă cu timpul pe internet..nu am mai suportat și am pus punct, după am regretat! Fii puternică și nu te speria! Dacă te iubește se schimba fără ca tu sa ii ceri! Succes!
Wow...500km intre voi?
Asta este PEDOFIL (violator de copilasi) sau PROXENET (organizatie ilegala de banditi, care fura fetite si baitei, vanzandu-i peste hotare pentru postitutie (sclavie sexuala).
Urgent: spune-i tatalui tau sa anunte POLITIA si sa il contacteze ei, ca sa-l poate prinde!
Sub nici o forma sa nu iesi afara sa te intalnesti cu el ca te poate rapii. Anunta-ti mama si tatal si ei sa anunte Politia!
Diorrus întreabă: