Eu zic ca esti putin rasfatata si doresti sa fii in centrul atentiei. Este si acesta un mod de a exista.
Vei rezista fara el, stiu ca este cumplit sa stii ca persoana iubita nu iti este alaturi, dar gandeste-te la toate momentele frumoase pe care le-ati petrecut pana acum, acestea iti vor mai alina sufletul
Buna in primul rand sunt sigura ca totul va fi bine, deoarece daca sunteti impreuna de 4 ani, 1 luna nu va schimba nimic.In al doilea rand, ca sa iti treaca timpul mai repede ar fi bine s iesi cu prietenele sau sa mergi intr-o mini excursie, sa te uiti la filme sa citesti, depinde ce iti place.Personal era sa trec prin asa ceva...dar din fericire pentru mine nu s-a intamplat, asa ca in mare inteleg prin ce treci, deoarece prietenul meu nici nu a plecat insa acele momente cand eram sigura ca va pleca si cand stiam ca va fi departe de mine ma terminau...O sa vezi ca o sa treaca repede luna in care este plecat :*
Sper din tot sufletul ca asa va fi. Acum daca incepe scoala sa zicem ca voi avea o ocupatie, dar tot imi va fi dor de el! Multumesc!
E normal sa iti fie dor de el, dar cum ai zis si tu incepe scoala si macar vei mai fii mai ocupata
Ia-ti 2 kg de morcovi si joaca-te cu ei... nici nu vei simti ca iubi lipseste )
Mai eu am trecut prin asa ceva. adica eram la fel ca si prietenul tau. crede-ma ca sigur si lui ii este greu dar incearca sa te cosolezi cu gandul ca o sa vina si o sa fiti din nou impreuna si sa aveti incredere unu in altu ca la mine din cauza asta au inceput certurile si la final... despartirea si crede-ma ca e frt rau deci prin urmare incredere si sa treaca timpul mai repede... ajut-o pe mama ta la ce face ea prin casa sau dormi sau iesi pe afara si nu renunta la VOI!
Nu renuntam, la noi increderea nu lipseste! Dar problema este ca abia a plecat si mai sunt 22 de zile!