"Iubitul tău" nu te iubește! El chiar are un trecut imaculat? Chiar știi totul despre el?
Fiecare om are drepturi, obligațiii! Dar, nu trebuie să fie sclavul nimănui!
Nu trebuie să dai socoteală, decât la Dumnezeu, pentru trecut!
Nu merită să mai fiți împreună!
Ti-ai batut joc de el timp de 2 ani. I-ai rapit 2 ani din viata. Daca omul ala gandeste cat-de-cat, nici nu-si mai coboara privirea spre tine. Eu sincer te-as fi blocat, atat virtual cat si in realitate, complet si definitiv, inca din secunda 2. El se pare ca e mai intelegator, asteapta sa ai tu BUN SIMT si sa-i dai odata pace.
El ma caută, îmi vorbește normal, de ce ma "agiti" dacă vrei sa ma lași? sau mai simplu de ce mai vorbești cu un om dacă nu duceți nicăieri, ai dreptate in ce spui dar încerc sa îmi explic de nu"pleacă" de tot.
I am spus dacă vrea sa ne despartim sa ma blocheze ca sa nu-l mai deranjez și nu m-a blocat.ce înseamnă frecușurile astea?
Poate ca n-ar vrea nici sa te lase, dar nici sa accepte ca l-ai mintit. I-a placut mult inainte de a afla ca l-ai mintit, si ii pare foarte rau ca ai facut asta, ca ai stricat ce-a fost.
Dar nu cred ca relatia mai are viitor.
E prea bine crescut sa iti zica sa iti vezi de drum. Daca trecea peste ce i-ai zis nu putea sta departe de tine. Avand in vedere ca nu vrea sa fie in preajma ta, e clara situatia.
Uh. nu e cine stie ce sfat, dar ai putea să ii spui că... ai facut si tu o greseala, dar asta va fi PRIMA si ULTIMA, ca chiar ti la el si vrei sa petreci timpul cu el.Si te doare că el te ...respinge (nu stiu, lol)