Inseamna ca-i un idiot, care te manipuleza ca sa obtina ce vrea el, adica numai sex.
Daca te-ar iubii nu s-ar mai uita sau duce dupa alte femei, indiferent ca esti cu el sau nu.
Asta este genul de om curvar si manipulator, care obine tot ce vrea de la femeile naive sau proaste.
Daca iubitul a gresit odata in trecut, inseamna ca va mai gresii de 1000 de ori in viitor, ca-i curvar din fire si nu sevpoate abtine sa nu se culce cu orice curvulita sau femeie naiva care-i pica in plasa.
Eu iti dau un singur sfat: cauta-ti alt baiat, unul care sa te iubeasca si sa te respecte si care sa fie numai al tau!
Nu s-a culcat cu niciuna, a avut loc doar un sarut…si spune ca uita de tot cand e cu mine, dar cand e singur e recalcitrant si stresat si vrea atentia fetelor, validare…
Si tu ai luat pe bune vrajeala asta?
Daca vrea o relatie serioasa cu tine o poate avea oriunde ati locui.
Bulshitul de rigoare ca sa te amnipuleze sis a te forteze sa te culci cu el.
Crezi ca te iubeste?
Eu NU cred, fiindca nu te-ar manipula daca te-ar iubi si nu te-ar santaja cum o face deja.
Buna.Eu te sfatuiesc sa rupi legatura cu respectivul.Nevoia lui de validare nu poate fi satisfacuta de o singura persoana, chiar daca asa sustine el.Si unde sa te muti daca sunteti adolescenti? Sau tu iesi cumva cu un adult pedofil care doar te duce cu zaharelul din vorbe?
Daca a gresit, si are atentia altor fete, inseamna ca o sa o aiba chiar si dupa ce te muti tu cu el. Nu e o regula generala sa fie doar cu tine atunci cand te muti cu el. Drept dovada, cuplurile casatorite care isi inseala partenerii.
Daca tu crezi ca poti avea un viitor cu el, te poti muta, dar daca nu il vezi ok si te amagaesti ca se va schimba, atunci e aiurea.
Te manipuleaza si tu il crezi fiindca esti mica si naiva. Nu il intereseaza de tine.
Un barbat care te iubeste nu cere atentie de la altele
Nu era vorba de bani, era vorba strict de faptul ca mi-a zis cand e cu mine uita de tot, dar cand nu e cu mine vrea atentie de la altele
Nu te muți cu un bărbat că spune așa.
Anonimul35 întreabă: