| anonim_2270 a întrebat:

:* joi e ziua verisoarei mele si nu stiu ce sa ii i-au :S.nu conteaza bani. ea implineste 9 anisorii. daty-mi ideii multee plzz help me crying dau fundita. :*

Răspuns Câştigător
| narcisa a răspuns:

Ii poti cumpara:
1. un parfum
2. o fusta
3. o bluza
4. o diploma sau un magnet pe care scrie cea mai buna verisoara
5. o carte frumoasa cu povesti(eu am una foarte frumoasa se numeste "Tezaurul cu povesti" editura "Aquila '93")
6.bijuterii
7. un buchet mare de flori
8. un joc
9. o jucarie mare de plus
10. daca o lasa parintii ii poti cumpara un catelus
sper sa-ti fi fost de folos. distractie placuta!
fundita?

6 răspunsuri:
| Gigiku a răspuns:

Un topor? happy
Sau un ursuletz maaaree de plus ar fi frumos big grin

| sensesDelight a răspuns:

Te sfătuiesc să-i iei o jucărie mare, mare și pufoasă de pluș. Copiilor le plac foarte mult chestiile de genul. Numai că trebuie să poți să-l cari tu. laughing Eu m-am chinuit mult când verișoara mea l-a vrut pe Baloo (din desene). Încă e mai înalt ca ea. laughing

| Aηηy a răspuns:

Si varamea implineste 9 ani pe 12 august dar o sa-i cumpar o papusa sau doua barbie, ori un set cu mama, tata si copil sau ceva pentru cand incepe scoala; nu ii place sa primeasca haine pentru ca asta primeste de obicei, mereu spera sa se ascunda cate o papusica printr`un cadou.
Deci, ma gandeam sa ii iau un penar echipat cu hannah montana pe el si o papusa barbie baiat pentru ca fete are o gramada si se plange ca vrea sa aiba un sot. Anul trecut i-am luat un papagal.
Bafta in a lua o decizie! tongue

| danco a răspuns:

Un papitoi, o carticica frumoasa de unde sa invete sa scrie corect sa nu ajunga ca tine.

| alexa18 a răspuns:

Buna :*. Pentru varsta ei cel mai potrivit ar fi :
- un puzzle de fete;
-un tricou roz ( daca ii place rozul, pentru ca stiu persoane de varsta ei carora nu le place);
-o gentuta;
-o fustita de blugi;
-o carte de colorat;
-o pusculitza;
Fundita?:d

| IrinaAndreea a răspuns:

Poti sa imprimi pe o perna sau un tricou o poza cu voi doua, asta sigur o sa ii placa mult si va fi mandra sa o/il arate prietenelor ei. Alte variante ar fi: hainute (eventual le poti lua impreuna cu matusa ta, ca sa nu gresesti la marime), jucarii diverse, un laptop pentru copii, carti de citit, DVD-uri cu filme. La multi ani si sa te bucuri de ea! big grin