| Julyly2089 a întrebat:

Bună, la 18 ani vi se pare ceva necesar sa dai de permis? Eu fac 18 ani în vara și încă sunt la liceu și nu prea am intenții sa dau de permis, dar mulți colegi, aproape toți dau. Eu stau la 2 min de metrou și ajung destul de repede peste tot și nici nu as avea de unde sa iau și sa întrețin o mașină la 18 ani. Vi se pare ceva asa ciudat ca nu vreau sa îmi iau permisul?

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu e necesar dar e practic. Il dai acum, iei masina mai tarziu. Sau poate te angajezi candva undeva unde fie e necesar sa conduci fie poti primi masina de serviciu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E perfect normal. Esti eco si respecti mediul inconjurator folosind mijoacele de transport in comun.

| MistarGoGu a răspuns:

Dacă pe viitor țintești la un job care cere permis auto *( agent vânzări / imobiliar ) este bine sa îl faci!
Nu este obligatoriu sa îți cumperi masina se poate închiria și chiar este mai rentabil cu una închiriată!
Poate acei colegi au parinti cu o situație financiara bună și DE FALA vor sa le cumpere BeMeWeu sau Mertan sa aibă cu ce " agata " în lipsa de intelect. sau aspect fizic atrăgător!