Adolescenta de obicei este cuprinsa intre 14 si 18 ani. Perioada adolescentei e corelata deseori cu perioada unei crize de personalitate. Atunci se face primul pas spre afirmarea individualitatii si independentei. Bineinteles ca este imposibil ca tot depinzi de parinti dar tot incerci. E important sa nu uiti ca totusi degeaba incerci, inca nu esti destul de matur pentru a fi independent. In ceea ce priveste relatiile, sunt relatii de toate varstele. Si eu cred ca e devreme pentru o relatie dar fiecare alege dupa cum vrea. Daca a ales gresit va realiza pe viitor, sper sa nu fie prea tarziu.
Mie nu mi'i se pare mica
Nu cred ca adolescenta incepe atunci cand te certi cu parintii sau cand esti la prima dragoste:acestia sunt doar factori sa zic asa "externi". Fiecare din noi se cearta odata si odata cu parintii, iar primul prieten il pot avea mai devreme sau mai tarziu.
Intr-adevar, unii sunt mult mai dezvoltati decat altii mai mari ca ei sau de varsta lor.Si altii sunt si mai maturi, mai destepti(in comparatie cu altii).
Cred ca adolescenta apare cam de la 11 ani chiar daca undeva am vazut ca apare de la 15-16.in fine.Acum cred ca depinde de cat de matura e acea persoana.
Pai... cerd ca esti considerat adolescent atunci cand ai numai "gargauni" prin cap si incepi sa iti spui opinia si cand te revolti asupra unor reguli aducand argumente concrete
majoritatea adolescentilor sunt de la 12 ani si poate continua pana pe la 18.
nu e mica! vrea "love" omul ii da "love", daca e fata destepata stie ce are de facut stie ca trebuie sa se abtina de la anumite "chestii"
bafta
Thirteen
fourteen
fifteen
sixteen
seventeen
eighteen
nineteen.
ai prins-o? tine-o bine.
pace!
Hei eu sunt adolescenta atunci? cred ca da...
sunt bine dezvoltata
ma contrazic cu pariniti in tot
am 12 ani
eee nu chiar 12 mai am 5 luni
imi tot schimb stilul
ascut rock ( nu are nici o legatura)
ma comport ca o *** cu parinit si apoi imi dau seama (asta e numa vina mea )
si am vaga impresie ca sunt mai mare decat cred ca pot face ce vreau (doamne bine ar fi )
deci sunt adolescenta?
anonim_4396 întreabă: