Stiu genul asta de persoane. pe mess vorbesc cu tine si in fata nici "pa" nici "buna" nici "f****e-n gura" [scuzati limbajul...]
Puteti juca pool pe porunci, pe o cola ceva, iar daca castigi, il bagi in seama la dansuri "Si cu cola aia cum ramane?"...
Sau daca castiga el, ii iei o cola te duci si i`o dai
Incearca tot felul de chestii d`astea care presupun ca trebuie sa vorbiti real, nu doar virtual.
Sau ii poti spune simplu "De ce nu imi dai niciodata 'buna'?".
Deci. eu am fost într-o situație asemănătoare
Numai ca eu eram cea placuta... bine ca băiatul respectiv era extrem de urat... si l-a pus pe un prieten de-al lui sa vina la mine si sa imi zic ca lui ii place de mine. si macar am observat ca exista chiar daca nu mi-a placut. și s-a simțit mai împăcat când a stiut ce simt. adica cred ca trebuie sa ii spui unui prieten sa ii spuna ca iti place de el si chiar daca nu te va placea macar va observa ca existi. si mai stii:X:X
:*
Incearca sa vorbesti cu el pe mess, sa va imprieteniti, dar nu lasa ca asta sa devina o obijuinta, dupa ceva timp incearca sa vorbesti fata in fata cu el...eu te sfatuiesc sa nu-i zici ca-l placi, ar putea sa profite dupa.
cat despre salut eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa. l saluti, eventual daca nu se uita la tine in momentu in care vrei sa. l saluti, fa ceva nebunesc, sa atragi atentia.
multi succes! sper sa iti iasa toate bine pana la urma:*
Pai pe mes nu este o solutie buna, cred ca ati gasi voi ceva de discutat, cere-i parerea in legatura cu ceva, incearca sa va imprieteniti, si nu cred ca este bine sa ii zici ca il placi, si app unii baietii nu se uita deoarece isi dau seama cand te uiti la ei si vor sa fie si ei mai,, importanti``.
Ştii că teoretic asta nu este o întrebare, presupun că vri să fii cu el. Gândeşte-te, ce ai de pierdut dacă îi spui până la urmă, deşi ar trebui mai bine să aştepţi puţin, si încerci mai mult să creşti în ochi lui, intră în vorbă cu el pe messenger, apoi fă-ţi curaj şi salută-l în faţă, deschide un subiect pe care ştii că îl agreează, apoi ieşi cu el, şi aşa uşurel va decurge totul. Dacă nu ai curaj să îi spui în faţă atunci ascultă dde sfatul prietenilor şi spune-i pe mess, că nu ai nimic de pierdut, îţi va fi ruşine apoi dacă te refuză şi spune prietenilor? lasă că indiferenţa ta faţă de el va rezolva totul, deci decât să îl prieveşti şi să îl admiri mai bine spune-i ce simţi.