| lavinia052 a întrebat:

Buna. La mine in oras nu reusesc sa imi gasesc prieteni, poate din cauza faptului ca sunt putin mai diferita si am si putina fobie de oameni. Tot ce va pot spune mai multe despre mine este ca imi place sa ma uit la content despre masini, haine, gadgeturi, imi place sa invat lucruri noi,sa calatoresc si sa comunic,sa cunosc cat mai multi oameni si sa inteleg personalitatile lor,modul lor de a gandi si lumea in general samd. Daca careva ar semana cu mine,poate ne am imprieteni si am mai discuta pe insta,dar pana la urma nu conteaza asta,caut doar persoane cu care sa mai pot discuta, sa mai cunosc si eu lumea si sa mai uit de sentimentul singuratatii si sa uit de faptul ca nu sunt acceptata in lumea asta doar pentru simplul fapt ca nu sunt asa atractiva si sunt o persoana mai diferita de fel fata de restul.

18 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Chiar ultima mea intrebare e legata de subiectul asta, ce iti pot spune, e sa nu pui intr- o lumina negativa modul cum esti, nu ma mir ca exista fobie de oameni in ziua de azi, pentru ca sunt vremurile de asa natura incat ne separam si incepem sa ne temem unii de altii. Daca ai o perioada cand esti mai singura, poate fii o binecuvantare, nu e ceva gresit in asta. Daca zici ca esti putin mai diferita, poate e la modul ca iti place sa conectezi cu oamenii la un nivel mai profund, si e mai greu sa faci asta in ziua de azi, majoritatea prefera sa fie superficiali, si nu te inteleg, ceea ce e ok si in cazul asta, mai bine ai in jurul tau 2 persoane cu care poti fii tu, decat un grup de 20 in care nu te simti bine, calitate face diferenta, nu cantitatea, nu te descuraja.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa ne spui cati ani ai?

Esti la scoala generala, liceu sau esti adult de peste 20 de ani?

Cand spui ca esti diferita, ce inseamna? Ai un handicap fizic sau psihic?

| dullcat a răspuns:

Buna.Interesele tale sunt foarte comune, deci eu cred ca iti poti gasi niste prieteni relativ usir.Eu mi-am gasit in ultimii ani cateva amice pe Instagram, purtand diverse discutii la probleme de actualitate.laughing Nu mai spun ca exista o groaza de grupuri dedicate pentru diverse pe Facebook, evenimente, activitati de voluntariat si tot ce vrei. Daca doar astepti in casa nu se va intampla nimic.Plus ca nu e obligatoriu sa iesi mereu cu cineva in oras, poti merge si singura, simtindu-te la fel de bine.Gaseste-ti curajul si iesi cat mai mult din zona de confort.Vei fi surprinsa de rezultate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi cum se spune: mai bine singur/a decât într-o companie proasta. Și eu sunt o persoana singuratică, dar nu sufăr deloc din aceasta cauză, ci mă bucur de ea zi de zi. happy

| pufulescu0o a răspuns:

Aici e destul de usor. Poti sa pui intrebari cat mai multe si iti dai seama cine are creier si interese asemanatoare.

| DomnulPoliticos a răspuns:

Pot fi eu prietenul dumneavoastră domnișoara lavinia happy

| DomnulPoliticos a răspuns:

Multumesc pentru friend request, putem vorbi pe discord daca vrei sau orice alt app. (Am 18 ani)

| lavinia052 explică (pentru DomnulPoliticos):

Lasa-mi in mesaj contul tau

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru lavinia052):

Nu pot sa îți trimit mesaj, îți las aici discordul si acolo discutăm ce aplicatii de chat sa folosim:
depression6580

Nu te gasesc, inceraca tu: anonima._.88

Ai o poza roz la profil? Pe Instagram?

Nu, ala cu anonima e de pe discord, pe insta cauta photos._.61

Încearcă sa ma adaugi tu pe discord ca nu te gasesc

Ti am spus ca pe discord nu te gasesc, da mi insta atunci