Chiar ultima mea intrebare e legata de subiectul asta, ce iti pot spune, e sa nu pui intr- o lumina negativa modul cum esti, nu ma mir ca exista fobie de oameni in ziua de azi, pentru ca sunt vremurile de asa natura incat ne separam si incepem sa ne temem unii de altii. Daca ai o perioada cand esti mai singura, poate fii o binecuvantare, nu e ceva gresit in asta. Daca zici ca esti putin mai diferita, poate e la modul ca iti place sa conectezi cu oamenii la un nivel mai profund, si e mai greu sa faci asta in ziua de azi, majoritatea prefera sa fie superficiali, si nu te inteleg, ceea ce e ok si in cazul asta, mai bine ai in jurul tau 2 persoane cu care poti fii tu, decat un grup de 20 in care nu te simti bine, calitate face diferenta, nu cantitatea, nu te descuraja.
Poti sa ne spui cati ani ai?
Esti la scoala generala, liceu sau esti adult de peste 20 de ani?
Cand spui ca esti diferita, ce inseamna? Ai un handicap fizic sau psihic?
Buna.Interesele tale sunt foarte comune, deci eu cred ca iti poti gasi niste prieteni relativ usir.Eu mi-am gasit in ultimii ani cateva amice pe Instagram, purtand diverse discutii la probleme de actualitate. Nu mai spun ca exista o groaza de grupuri dedicate pentru diverse pe Facebook, evenimente, activitati de voluntariat si tot ce vrei. Daca doar astepti in casa nu se va intampla nimic.Plus ca nu e obligatoriu sa iesi mereu cu cineva in oras, poti merge si singura, simtindu-te la fel de bine.Gaseste-ti curajul si iesi cat mai mult din zona de confort.Vei fi surprinsa de rezultate.
Aici e destul de usor. Poti sa pui intrebari cat mai multe si iti dai seama cine are creier si interese asemanatoare.
Multumesc pentru friend request, putem vorbi pe discord daca vrei sau orice alt app. (Am 18 ani)
Lasa-mi in mesaj contul tau
Nu pot sa îți trimit mesaj, îți las aici discordul si acolo discutăm ce aplicatii de chat sa folosim:
depression6580
Nu te gasesc, inceraca tu: anonima._.88
Ai o poza roz la profil? Pe Instagram?
Nu, ala cu anonima e de pe discord, pe insta cauta photos._.61
Încearcă sa ma adaugi tu pe discord ca nu te gasesc
Ti am spus ca pe discord nu te gasesc, da mi insta atunci
Ionel.rusti
Cu i mic
Cred ca te gasi, ai o poza cu tine in oglinda
Da