| Kate21 a întrebat:

Buna!
La multi ani!
Asi vrea sa stiu ce ar trebui sa ii spun mamei sa o conving ca sa merg la liceul,, Mircea cel batran" din Constanta este cel mai bun lucru pentru mine.
Multumesc pentru toate raspunsurile (conteaza cumva? - sunt in clasa a 7-a)

8 răspunsuri:
| love44katyp a răspuns:

Nu inteleg de ce nu te-ar lasa...

| Silvia a răspuns:

Spune-i ca este un liceu bun, cu copii destepti etc.Insa ai grija ca se intra cu medii foarte mari.Am si eu un prieten in Mircea si a intrat anul trecut [acum e a 9 a] cu 9, 89 si a intrat ultimulthinking Aaa...si inca ceva. Sper sa nu regreti daca intrii la Mircea, pentru ca acel prieten a avut media cea mai mare din scoala cand a intrat la liceu si acolo la mate si engleza primele note au fost 3straight face. Si media generala pe semestrul intai a fost 9, 40, ceea ce mie mi se pare foarte putin fata de 9, 89.
Oricum, tu alegi la ce liceu te duci.Succes in a-ti convinge parintii.happy

| cristi202 a răspuns:

Spune-i motivele tale pentru care crezi ca e locul tau acolo. Spune-i ca ea, atita timp cit iei decizii bune, ar trebui sa iti dea libertate in ceea ce faci, ca accepti sfaturile ei, ca o intelegi dar ca ai o viata personala, si libertatea de a alege.

| Nişka a răspuns:

Sper sa reusesti e unul din cele mai bune licee din Constanta insa ai grija cu a spus si @ silvia...are foarte mare dreptate am prieteni care sunt la acel liceu si e cam greu, mai ales la inceput.Acum succes, iar nu vad de ce mama ta nu ar fi de acord cu acest liceuthinking

| Kate21 explică:

Eu sunt dintr-un oras aproape de Constanta dar am multe rude de incredere in Constanta (bunici, verisori, unchi, matusi etc.)

| vladutzzz_2456 a răspuns:

Mai, daca esti sigura ca asta vrei sa urmezi, nu ar trebui sa-ti stea nimic in cale, fie ei parinti, bunici etc.
Daca este un liceu atat de bun precum spun si ceilalti membrii, atunci nu vad de ce nu te'ar lasa.
Discuta mai mult cu mama ta si prezinta'i optiunile tale si avantajele legate de acest liceu. Spune'i sa tina cont de ceea ce vrei tu si ce iti place tie (in fond, asta e tot ce conteaza!)

Multa bafta! happy

| gigiro a răspuns:

Cred ca mama ta are dreptate, nu este o meserie pentru domnisoare, e mai mult masculina. Dar daca totusi e pasiunea ta, spune-i cat de mult te preocupa, ca ai citit toate cartile si romanele cu si despre marinari, ca te pasioneaza lumea oceanelor, calatoriile, ca esti visatoare si vrei sa petreci mult timp in mijlocul naturii, ca indiferent de ce scoala vei face, tu tot te vei intoarce in marina, cel putin ca medic sau bucatar sau mai stiu eu ce.

| Kate21 explică:

Nu este pentru marina Grigo