| Eucumamajunsaici a întrebat:

la ora 16:00 va avea loc festivitatea de premiere eu nu am luat premiu de loc am mediile genenarle 8, 29, 8,21.Dupa premiere vom merge la un restaurant.Ce zice-ti sa ma duc?

Mentinez: O sa-i aud pe aia de excelenta si pe cei cu premiu a meu a luat excelenta da si a meu.Sa ma duc si asa pierd 4 ore sa ma uit la elevi care sunt premiati.

Apropo am patit astea din cauza invatatoarei este suparata ca nu am fost la scoala dupa scoala acum cativa ani si de atunci e groaznic a mintit ca sunt prost sad.
Ultima oara anul trecut s-au holbat la mine si ma-u deochiat.Mama e de noapte dar cu tata nu pot el vine la 18:00.
Apropo din nou cand am fost ultima oara cu ei au fost niste nesimtiti unde am mers anul asta.

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Atunci nu merge. Luandu-ma dupa ce ai scris, tu de fapt nu vrei sa mergi. Stai acasa mai bine!

14 răspunsuri:
| Gonrax a răspuns:

Mai invata sa scrii.

| Eucumamajunsaici explică (pentru Gonrax):

Doamne dar ce-am gresit atata haos pentru o greseala?
Cu asta am incheiat-o cu voi ca sunteti ca si Zmenta. angry

| FaraNume1245 a răspuns:

Totusi, ce cauta parintii cu voi la restaurant? Daca nu vrei sa te duci, nu te duce.

| Eucumamajunsaici explică (pentru FaraNume1245):

Parinti merg la premiere si dupa la restaurant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te du, apropo, nu cred ca invatatoarea ta a mintit.

| Chernobyl a răspuns:

Pai simplu nu te duci happy ok happy

| Eucumamajunsaici explică:

Copia lui Zmenta ma intreb daca nu e fix el :? Du-te de aici nu vrei sa ajuti nu jignesti pentru cateva greseli.

Ai chef de cearta du-te la Ilie's Vlogs si injural vezi ce mai cearta.

Mersi ca ai facut TPU de cct angry

Cu tocilaru nu te intelegi.Incearca sa-si salveze armata de tocilari laughing. Ultimul cuvant pe site-ul asta.Multumita tie mi-am schimbat parerea despre TPU.(Mai bine ma cert cu tampitii de limbrici de la Ilie )Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uaaaaaaaaaaaaaaa angry. Apropo ti-am dat report.winking o zi cancergena angry ( si isi da Logout furios )

| anonim_4396 a răspuns (pentru Eucumamajunsaici):

Ce dracu report visezi, mă? înjură-l*

| AdrianaManu18 a răspuns:

La cum scrii, se înțelege de ce nu ai luat premiu... mai citeşte şi tu că vocabularul tău e demn de clasa 1. Acum, pe bune...nu prea cred că învățătoarea ta a mințit. Eu zic să nu mergi.

| Eucumamajunsaici explică (pentru AdrianaManu18):

In puii mei sunt cateva greseli nu sunt 1-4 sunt a5a.

| Eucumamajunsaici explică (pentru AdrianaManu18):

Oooooooooooooooo oooo lol lol sunt cateva greseli nu am scris ceva de genu grele limbile romane.