Mda.si eu am avut problema asta, o sa iti spun exact ce faceam eu pentru ca la mine functiona:*
Pai cand iti spun sa te oftici spune`le pur si simplu ca nu ai chef in momentul defata, asta ì`ar scoate din pepeni si tranteste`le replici din astea inteligente, nu ii injura spune-le de exemplu ca sunt atat de apropiati intre ei incat au ajuns sa imparta un singur creer in cate "n" persoane... apoi, ia`ti frumos prietena cea mai buna sau o colega decls care sti ca nu paraste si mergi cu ea in curtea scolii, ai grija sa nu te auda vre`un turnator si incepe sa iti bagi si sa iti scoti in ei pana numai poti.
Apoii,, ca sa fie treaba buna in weekend`uri cand iesi pe afara poti sa ii injuri cat vreisi sa ii si bati, chiar daca te`arspune dirigintei, aceasta nu poate decat sa iti tina o morala, darfiind in afara orelor, in afara cursurilor si in timpul tau liber nu poate sa te taxeze la nota de la purtare sau la oricare alta materie:*
Ce prost ) scuzati limbaju
ba nene dati s voi raspunsuri calumea fara mistouri va rog eu frumos ce retardat esti cosminee daca raspundeti raspundeti si voi calumea daca nu numai raspndeti delokk
doamnee ce e copill depravat
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: