| ♥ℓiαnα♥ a întrebat:

Buna
La scoala am primit tema la mate o culegere de rezolvat probleme...Si am facut ceva din ea dar am lasat-o in apa si apoi s-a stricat toata, nu mai e nici o sansa sa o repar, orice as face straight face. Si acum chiar nu mai am cum sa mai iau alta culegere ca sa o fac pentru scoala (in doar cateva zile pana incepe scoala) dar nici pe cea stricata nu o pot da... Ce ar trebui sa ii zic doamnei de mate atunci cand o sa ne intrebe? Mi-e frica sa nu zica ceva de rau, a spus anul trecut ca asta va fi pentru "prima nota" (desi s-ar putea sa fi uitat de ea thinking), oricum, ce ar trebui sa fac :-ss? Mi-e frica sa nu primesc vreun 4 laughing.

3 răspunsuri:
| justin_6430 a răspuns:

Eh lasa, ca nu o sa fi prima care o sa ia o nota micalaughingnu poti sa o imprumutzi si u de la un coleg de clasatonguesau profesoara ti'a dat numai tie teme la matelaughing

| hhhdd a răspuns:

Pai arata-i caietul, sunt sigura ca macar cateva pagini se vad si se vad socotelile sau ce exercitii ai facut, macar cateva.Aratai-o si spune-i ce s-a inamplat. Daca nu te crede, asta e, nu e capatul pamantului un 4.winkinglaughing

| Ssteffy97 a răspuns:

Pai...cere si tu culegerea unui coleg/a si trage-o la xerox.Ce-i asa de greuraised eyebrows? Sper ca ti-am fost de ajutor! O fundita ceva?puppy dog eyes