| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a întrebat:

La scoala este un baiat care ma place, ma ia in brate si chestii.Pana azi.Eu tot timpul ii ziceam ca nu-mi place si sa termine(chiar daca nu-mi displace sa flirtez cu el, dar NIMIC mai mult). Astazi a venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa ma lase in pace si am zis da, crezand ca se refera la faptul cu luatul in brate si mi-a zis ca de acum o sa ma ignore.Si chiar asta a facut.Noi ne cunoastem demult si eu chiar nu voiam sa se strice relatia de prietenie dintre noi.Adica faptul ca nu vreau sa fiu cu el nu mi se pare un motiv sa nu mai vorbeasca cu mine si sa nu ma bage in seama.Ba chiar imi face in ciuda, vine la fetele cu care vorbesc si le ia in brate si chestii... Ce sa fac? Sa fac eu primul pas spre impacare? Sau ce ar trebui sa fac? Funda...

1 răspuns:
| Ralluca25 a răspuns:

O să-și dea seama că a greșit și o să vrea să vă împăcați. De ce să faci tu primul pas doar nu ai greșit cu nimic părerea mea. Dacă ție nu-ți plac chestiile astea mai așa siropoase și nu vrei să fii cu el nu e un motiv de a te ignora. Ca și cum ar avea 10 ani dacă nu-i cumperi acadea începe și plânge, ca și aici dacă nu vrei să fii cu el pur și simplu te ignora. Vorbește cu el spune-ți părerea că nu vrei să stricați prietenia și poate va întelege! happy.