| ana4745 a întrebat:

Buna! La scoala stau cu 3 fete mai mult. Cu cea de a treia fata nu prea stau. Dar cu cele 2 fete stau in unele pauze când ele stau in clasa și nu pleacă pe hol sa se vadă cu alte fete sau după ce trece pauza și deja trebuie sa vina profesorul. Ideea e ca ele când ies in oras pe mine nu ma cheamă. și ma cam simt aiurea, noi la scoala petrecem destul de mult timp împreuna, iar când ies ele pe mine nu ma cheamă. Ele sunt de treaba, stiu sa țină secrete, sunt susținătoare, dar ma deranjeaza Ca pe mine nu ma cheamă când ies ele. Ce ar trebui sa fac? Nu as vrea sa le ignor sau sa le spun acest lucru, probabil vor reacționa destul de naspa. Nici nu prea as avea cu cine sta. Una dintre acele fete este cunoscuta ca acea fata bogata și răsfățata cu care oricine ar vrea sa stea.

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Da,bogați sunt părinții ei nu ea și nici nu poți judeca o persoana după zvonuri.
Nu te consuma pentru asta, în prietenii de 3 mereu exista o persoana exclusa.
Propune și tu ieșirile dacă refuza și asa pur și simplu nu sunt persoanele potrivite iar tu nu trebuie sa te schimbi ca să fi pe placul lor.

2 răspunsuri:
| AdioTPU a răspuns:

Eu în locul tău le-aș întreba direct: Vedeți, suntem bune prietene, petrecem mult timp împreună. Totuși de ce nu pot merge și eu cu voi în oraș? Voi ieșiți des. Se poate?

| Fonk a răspuns:

Asa e cand 2 persoane sunt prietene iar tu 3 persoana ramane pe dinafara. Stai de vorba cu aia care nu prea vorbesti.