| NatalitaSufletisa a întrebat:

Buna la toata lumea! Ajutati-ma va rog mult! Am si eu o problema.sunt cu iubitul meu de 1an si ceva. Ne iubim mult, dar ne certam des, ca in oricare relatie. Eu sunt dupa zodie sagetator, iar el berbec, cred ca asta ar fi unul din motive, foc cu foc, cum s-ar zice, in fine pb este ca certindu-ne ne-a auzit tatal sau, si i-a interzis sa mai fim impreuna, Urla la mine, sa nu mai vin la ei, chestii, dar noi oricum ne iubim. el ma iubeste mult, dar nu vrea sa fie taica'sau impotriva noastra. as mai adauga ca tatal lui este un tiran, urla mereu la maica'sa, la toti care nu-i dau ascultare. V-as ruga mult sa ma ajutati. ce sa fac, nu vreau sa renunt la el! As vrea sa vb cu tatal lui, poate rezolv ceva... Ajutati-ma va rog! ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| PeAripiDeVant a răspuns:

Hey! Certurile voastre, cred eu, sunt cam stupide.Doi oameni inteligenti se pot intelege si pot face ca totul sa se rezolve cu calm si seriozitate. Dati dovada de inteligenta, si nu va mai certati atat de mult.Gandeste-te ca, sunt convinsa ca multe conflicte au aparut dintr-o prostie. Spune-i si lui asta si remediaza situatia.Cat despre tatal lui.te-as sfatui sa nu te mai intalnesti cu el in casa lui.Intalniti-va si voi in alta parte,la tine,de exemplu(daca tot vreti la unul dintre voi). Incearca sa-l eviti o perioada,pana se linistesc apele.Da, ai putea discuta cu el, dar asta nu este neaparat un lucru bun.Nu stii cum o sa reactioneze. Poti inrautatii si mai mult situatia.Iar daca prietenul tau tine la tine, nu se va lasa influentat de ai lui, crede-ma.Bafta si numai bine.

| NatalitaSufletisa explică (pentru PeAripiDeVant):

Multumesc mult de raspuns, PeAripileDeVant. Neaparat voi discuta.MULTUMEEESC!

| PeAripiDeVant a răspuns (pentru NatalitaSufletisa):

Cu drag! Numai bine.succes!>big grin

3 răspunsuri:
| Samfuchs a răspuns:

Poi si eu m un bunic "Tiran" in asfel de situatii este bine sa ignori aceste persoane sau cel putin dac te jignesti sa nu dai importanta cuvintelor scoase pe gura de el. Daca va iubiti dupa cum ati spus ar trebui sa ramanetii impreuna si pana la urma o sa se obisnuiasca si taicaso. Sper ca teàm asjuta si apropo nu va mai certati cred ca asta o sa ajute si mai mult. Funda? big grin:*