| danyyy_1462 a întrebat:

Buna la toata lumea am o poveste f lunga si foarte trista cred. Sper sa ma ajutati si sa ma intelegeti.Am o rel la distana cu o fata pe care eu o iubesc enorm enorm de mult mi-as da viata pentru ea de 1 an jum suntem impreuna dar din pacate ne desparte o distana destul de mare in jur de 150 de km.Nu suntem din acelasi oras si ne vdm in vacante si rar in wek sau zile imp. Specific eu am 18 ani ea 16crying. Si nu stiu in tot acest timp am petrecut mom fericite si mai putin fericite chiar daca au fost si destul de dureroase.De la un timp ne certam tot mai des stiu sigur ca ma iub da nu stiu cateodata nu da pe me cum as vrea i foarte rece acteodata si o rog sa nu mai fie sa se schimbe cum era mai demult si se dispera. CE SA FAC? O iubesc dar ea asc de multe4 ori de lumea si nu gand hiar asa matur.crede ca tot ce zboara sa mananca si cateodata da distractia pe relatie.Recunosc is cam gelos. D i si dista nu stiu.VA ROG MULT ajutati-ma CE SA FAC SA NU MAI SUFAR CA IN ULTIMU TIMP SUFAR ENORM? AR TRB SAQ NE DESPartim? O IUBESK ENORM DA nu stiu MI FRIC SA NU AJungem RAU? VA ROG ajutati-ma MULTUMESC ANTICIPAT?! I O FIRE MAI LIBERTINA CARE COMUNICA CU TOTI SI NU AR LASA DE LA EA SI DACA I GRESESTI ITI GRESESTE SI EA

3 răspunsuri:
| flor_4630 a răspuns:

Schimbarea ei se poate fi cauza a doua lucruri:ori a intervenit o alta persoana in viata ei si nu stie cum sa scape de tine,decat racindu-se tot mai mult de tine; ori este usor influentabila de catre lumea din jurul ei.Iar daca o iubesti asa mult pe cat spui, incearca sa o vizitezi mai mult, nu doar in vacanta! 50 km nu este o distanta chiar atat de mare. Sper insa ca ai niste resurse banesti pentru a ajunge la ea.Fa-i o surpriza, du-te la iubita ta intr-un weekend si incercati sa lamuriti neclaritatile dintre voi.Bafta!

| any007 a răspuns:

Dragul meu... distanta ca distanta.dar gelozia nu are ce cauta intr-o relatie.atata tp cat aveti incredere unul in celalalt.Eu am o colega de facultate care are de asemenea o relatie la distanta cu un tip de aproape 3 ani si nu ii despart numai 150 km.Cu toate ca se vad numai in vacante au rezistat doar comunicand.in vara isi anunta logodna.deci tot ce iti recomand este sa ai rabdare.este adevarat ca avand 16 ani nu este tocmai "coapta" dar nici tu nu ar trebui sa o dojenesti prea aspru pentru ca nici tu nu esti prea departe.
take carehappy

| Achilles_1666 a răspuns:

Distanta poate juca un rol important in relatia voastra, insa daca nu ati mai intalnit probleme de astea in acest an si jumatate, poate ea se increde in lume pentru ca nu prea stie daca sa aiba incredere totala in tine, tear crede si pe tine dar ar crede si pe altii, ar trebui sa iei initiativa si cand va mai vedeti sa incerci sa afli niste raspunsuri concrete de la ea, ce se intampla cu ea in ultima vreme, ce a facut-o sa se schimbe asa brusc. Eu cred ca oricat de mare ar fi problema intre voi se poate rezolva. Succes din partea mea.