Sa vizualizezi documentarul secretului, eu cand rad toata ziua viata imi merge bine, dar cand gandesti la ceva rau atragi problemele in viata ta conteaza sa iti planifici viitorul visand incontinuu sa razi din orice prostie si vei vedea ca totul va fi mai bine.
Vai... de cate ori am auzit fraza cu ''puteam sa cuceresc usor orice fata''. si nu ca nu te-as crede in stare, ca nu te cunosc personal, dar ce-ti mai place sa te lauzi. Sfatul meu e sa-ti iei o planta. poti sa incepi cu un cactus, ca se intretine mai usor.
gata cu gluma.
increderea in tine va creste doar in momentul in care o sa ai realizari, atunci cand o sa te simti mandru de tine. Frica de a esua o avem cu totii, adica si mie mi-e frica si am emotii si la cele mai banale lucruri.
Incearca sa te inconjori cu prieteni adevarati, pentru ca au si ei un rol important atunci cand esti cu moralul la pamant.
concret: prin munca vei reusi! Crede-ma ca nu exista persoana care sa nu se simta implinita atunci cand face ceea ce-i place. si nu-ti fa griji, iubirea ta o sa vina. e acolo undeva, si te asteapta. ce-i al tau e pus deoparte! succes!
E si normal sa simti ca ai ajuns la capatul rabdarii, ca prin cate ai trecut, numai tu stii cum le-ai facut fata... nimeni nu e mai in masura decat tine sa te ajute.
Penaaaa1 întreabă: