| QueeN ♥ a întrebat:

Buna la toata lumea! Stiu ca suna stupid, dar...cum fac un baiat sa se desparta de mine? Fara sa-l insel, doar sa nu mai vrea sa mai fim impreuna.Nevoie de ajutor. Dau funda la raspunsul care ma ajuta cel mai mult!

Răspuns Câştigător
| ĐǿŁŁY a răspuns:

1). Spune-i direct, nu-l chinuii.
2). Fi indifirenta, nepasatoare si pana la urma zi-i ce ai de zis.(asta daca vrei sa-l doara)

Bafta!

7 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Nu ar fi mai usor sa ii zici asta in fata? acum sincer. ti-ar fi si tie si lui mai usor asa.de ce va temeti atat de mult sa ziceti stop unei relatii? nu e chiar atat d greu.nu va papa nimeni capul!

| alone a răspuns:

Comporta-te aiurea cu el nu-l baga in seama, vb si u aiurea si fara sens,, fii atenta la alti baiei nu-l cauta lasa-l singur in momentele importante fal sa t astepte, cand va intalniti sau zii ca t duci sa t vezi cu el si nu t mai duci il lasi balta si cu buza unflatalaughing

| ionika17 a răspuns:

Ii spui ca nu mai vrei sa fiti impreuna ca tie nu iti mai place de el, sau ca tie iti place de alt baiat gasestihappy u ceva succes

| lyrics a răspuns:

Tsie tsi'ar placea daca un baiat tsi'ar face ce a zis beby?
adica... daca te'ai comporta asa, ar fi nasol tare.
pune'te in locul lui
buh bye

| QueeN ♥ explică:

Crissu'... tipul asta merita sa ma comport urat cu el.Asa ca fii mai rea, te roghappy

| Zâmbărici a răspuns:

Dar ce e atat de greu sa stai sa vorbesti cu el? Nu ai curajul asta sa ii spui in fata? Eu nu va inteleg frate. tie ti-ar conveni sa vrea un baiat sa se desparta de tine asa fara sa iti zica motivul? Pune-te in situatia lui, poate tine la tine si nu vei reusi sa te desparti de el decat daca vorbesti matur cu eltongue

| xNirvana a răspuns:

. Sincer, eu zic sa-l iei cu frumuselu big grin. O discutia matura poate ajuta. Spune-i ca nu mai ai sentimente fata de el si ca ai vrea sa ramaneti amici. Daca na-i curaj de fata cu el messu sau un sms e cea mai usoara cale big grin. Good luck