Eu cred ca el tine la tine dar faptul ca tu ai spus ca il placi l-a speriat. Se stie ca baietii se implica sentimental mai putin ca fetele intr-o relatie. El vede relatia asta sa mearga dar ii e teama ca daca va despartiti tu o sa suferi foarte mult. Stie ca tu pui suflet in relatii si nu vrea sa te raneasca. Parerea mea e ca ti-a spus ca are prietena tocmai ca sa il uiti si sa mergi mai departe. Asta pentru ca el considera ca nu va putea participa afectiv la fel ca tine intr-o relatie si stie ca asta la un moment dat te va afecta. Faptul ca e agitat cand te vede cu baieti e din cauza ca el tine la tine. El practic renunta la tine tocmai pentru ca tu sa fii fericita. Incearca sa vorbesti cu el deschis. Sunt sigur ca iti va spune aceleasi lucruri daca e sincer.
Nu stiu ce ti-as putea spune...comunicarea e cel mai bine, incerca sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti.Cred ca a pus poza ori sa te faca geloasa ori ca incerca sa te ajute sa il uiti.Bine ca ai pus si tu poza Daca nu vrea, lasa-l nu iti pierde timpul cand sunt sigura ca sunt altii care ar vrea sa fie cu tine! Si eu am tot 15 ani si am pus prea mult suflet in prima mea relatie si m-a durut la despartire, asa ca te sfatuiesc sa nu te atasezi repede de o persoana si de niste vorbe aruncate, fii indiferenta!
Sa fii iubita!
Liviuanonim întreabă: