| Honey555 a întrebat:

Buna la toti, ajutati-ma va rog...trec peste asa o perioada dificila. intr-un fel imi e sila de tot, nu am gust de viata, nu am scopuri, nu ma mai machiez, fon de ten deja de 2 luni nu am si nici nu am dorinta sa ma pefectionez, sa fiu frumoasa! Am iubit am de toate dar nu ma simt fericita, nu ma simt cum trebuie viata asta mi se pare asa monotona, ati avut asa o perioada? si cum ati luptat cu ea? Cum sa imi recapat dragostea de viata si de mine insusi?

4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Da,chiar acum trec prin aceasta perioada.Nu am scapat si nu stiu ce sa fac ca sa scap, pur si simplu nu-mi gasesc fericirea.
Probabil treci printr-o mica depresie, sau ai o perioada in care vrei mai multa singuratate, in care sa te ocupi de tine si nu de ceea ce o sa spuna oamenii despre tine.

| Xpressurself a răspuns:

Categoric putina anxietate sau deprimata. in general oamenii nefericiti sunt cei care se mint pe ei insisi si sacrifica propria fericire pentru dorintele altora. gen nu fac asta ca se supara mama, nu vreau sa arat bine ca o sa creada sotul ca nu-l iubesc si vreau sa se uite barbatii la mine.
sunt idiotenii pe care oamenii le accepta de dragul altora. cand iei pe cineva cu care sa-ti imparti viata risti sa te risti sa te molipsesti cu defectele, viciile lor. trebuie sa ai discernamant si sa nu accepti toate ineptiile altora ca reguli in viata ta.
nu sustin ca am pus punctul pe "i" insa sper ca am reusit sa iti arat cum poti gasi focarul de anxietate.
daca e nevoie fa-ti prieteni posibili amanti ca sa ai un suport de comparatie. daca e nevoie indeparteaza din viata ta persoane care iti cer sa renunti la ce-ti place tie de dragul lor. acestia sunt ca moliile. revin-o cu mai multe detalii.

| Xpressurself a răspuns (pentru Xpressurself):

Pe tine insati te recapeti cand te hotarasti sa te iei inapoi de la cei egoisti care ti-au pus lanturi sa te aibe numai pentru ei

| Mirke a răspuns:

Cauta hobby uri noi, prieteni noi, activitati noi, calatorii, carti de aventuri, apuca-te de desenat, muzica, arta, de obicei patesti asa cand te apropii de menopauza, dar tu esti mai precoaca se pare, Depresiva chiar!