| DenisX a întrebat:

Buna la toti, am 15 ani locuies in Sibiu si la scoala am o BUNACIUNE in clasa de pe care nu imi pot lua ochii.Eu sunt un tip EXTREM de indraznet si fac orice vreau pentru a-mi afla niste raspunsuri. Tineti-va de birou: Intr-o zi m-am asezat in banca de langa ea(era libera), m-am apropiat cu scaunul de ea(foarte mult) laughing si am atins-o pe picior(in zonca muschiului) se pare ca i-a cam placut, nu a zis nimic, statea... Dar tot nu stiu daca ma place, eu o plac.
Orice raspuns ar fi de ajutor.

Răspuns Câştigător
| MissmysteriousS a răspuns:

Sfatul meu este sa incerci sa comunici cu ea,sa-i spui ceea ce simti pentru ea,dar nu in genul,,te plac,vrei sa fii cu mine?'' sa fii mai explicid in ceea ce spui ca ea sa-ti dea un raspus concret si fara ocolisuri, practic cuvintele pe care tu le simti si le ai in suflt, dar eu din cate ai spus ea cu siguranta te place...

2 răspunsuri:
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Poate nu te place si e doar c****ahee hee,dar na,incearac sa vorbesti cu ea, nu doar sa o atingi, de obicei iti dai seama cand porti o discutie cu cineva despre ceea ce crede acea persoana despre tine.Ehh,acum,mi se pare ca nici tu nu prea vrei o relatie serioasa cu ea,(doar o bunaciune, care te atrage doar fizic f tare) si ea, daca nu a zis nimic cand ai atins-o inseamna ca ii place.Deci.amandoi aveti .interese.ma rog.stii ulaughing. Poate o sa devina ceva serios.mai stii.winkingBAFTAhappy

| DenisX explică:

Mersi mult, symo si jenny mi-ati deschis ochii am cucerit-o pe fata in oras :X :X :X Mersi mult.