Situația e cam complicată ceea ce trebuie să faceți este sa va găsiți amandoi de lucru ca sunteți oamenii maturi cu copiii de care din câte observ a-ți cam uitat! Știu ca mai e ușor pentru ea sa facă treaba asta dar trebuie sa îi reamintești căror riscuri se supune presupun ca ști ca în Anglia dispar zeci de prostituate anual și sa nu mai discutăm despre bolile cu transmitere sexuala! Tu dacă chiar o iubești scapi cumva de dependenta de jocuri de noroc și te angajezi asa nu va mai fii nevoita sa te întrețină din munca ei de dama de companie! Cel mai bine ar fi sa va întoarceți în tara sa va găsiți de lucru și sa va creșteți copiii ștergând cu buretele toată perioada asta!
Pentru inceput ai putea sa-ti iei un job cinstit si sa muncesti in Romania, ca afara s-a stricat treaba pentru tine.
Apoi, iti vei gasi tu o femeie serioasa, nu una care face prostitutie si tot fuge de tine.
Buna aici unde sunt nu o sa se stricr nimic pentru mine niciodata am mii de joburi daca vreau stiu engleza si am toate actele
Te-a luat de prost! Stiu ca nu ar trebui sa-ti vb asa dar asta-i adevarul!
Singura ta problema erau pacanelele, dar problema ei e mult mai grava! Daca vrei o viata linistita uiti de ea ca de nu vei trai toata viata in stres si asta numai daca nu-si gaseste altul cu bani pentru ca da, la prima ocazie vei fi dat la o parte ca carpa!
Stiu cum e sa iubesti, nu mai gandesti cum trebuie dar aduna-te ca din relatia asta vei avea de suferit!
Iata ce sa faci ca sa poti uita de ea: ramai cu ea numai din obisnuinta, cauta-i mereu defectele si repeta-le in gandul tau mereu: ca ea nu e chiar asa sexy/buna, frumoasa si ce defecte mai gasesti iar intre timp cauti o alta fata nu conteaza daca nu va fi la fel de frumoasa sau sexy cum o vezi pe ea acum, cauta sa fie intelegatoare, iubitoare si alte calitati, iar daca gasesti ceva mai bun ca asta e si mai bine, iar cand ai gasit-o ai lasat-o pe asta si asa vei putea s-o uiti foarte usor pe stricata asta! Ma scuzi c-o numesc asa dar asta e devreme ce iese in strada...
Asta-i parerea mea, deci bafta tie orice ai alege!
Daca vreti o relatie serioasa impreuna, trebuie sa va lasati de pacanele si de prostitutie si sa va luati amandoi job-uri calumea, strangeti bani, va luati casa si traiti impreuna pana la adanci batraneti. Doar ca se scapa cam greu de aceste vicii si nu stiu ce sanse aveti. O sa reusiti doar daca luptati impreuna si va iubiti mult.
Multumesc mult pentru sfat tocmai ce am cazut de acord cu ea sa faca asta doar ca sa nu ma lase nu pot fara ea crede-ma ma doare inima cand stiu ce face dar ce pot sa fac nu pot fara ea si vad ca ma iubeste m-a pus sa imi dau demisia de la munca pentru ca a zis cs ma tine ea cu tot ce am nevoie si ca face asta acum de nevoie am incercat sa vorbesc cu ea sa faca asta daca doreste acasa numai sa fie cu mine a spus ca nu poate acum eu am probleme in curand o sa ma duc la puscarie s spus ca ma va ajuta si nu ma va lasa la greu si ca cand o sa termin cu problemele mele a spus ca o sa puna stop si o sa fim doar noi doi