| BiGDutzu a întrebat:

Buna la toti am o problema delicata.Am 11 ani totul sa inceput cu un an si jumate.mama cu tata a venit de la cehia.Mama dorea sa se duca la italia dar inainte de asta mama l-a codat pe tata pe jumatete de an. A trecut jumate de an tata a inceput sa bea. Mama a aflat de asta si nu-i mai trimitea bani. El a vindut masina si avea multi bani cam vreo 10 mii de euro. el aproape cind se terminau banii cumpara tot felul de bauturi adaugate cu apa si ceai... el numai beea si se culca cam prin primavara tata a inceput sa inebuneasca vedea cafea in loc de nisip si multe altele. atunci fratele meu nu era acasa era la practeca la tara. Si eram singur atunci in ziua aceea a venit si el. A sunat salvaria s-i la trimis la spital

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off, este foarte delicat, pai trebuia trimis la spital pentru ca se puteau intampla si altele, mai grave, cat despre tine ar trebui sa mergi la un psiholog neaparat, daca nu ai mers deja, si trebuie sa fii tare, ufsadlove struck.

| iSkater a răspuns:

Ma enervezi cu problema ta! Invata sa scrii in primul rand, analfabeto! a venit de la cehia ( au venit din Cehia ), salvaria(salvarea)
Invata sa scrii, apoi mai vorbeste!