| ChocolateFantasy a întrebat:

Buna la toti!
Am si eu o mare intrebare/rugaminte,sau cum vreti voi sa o considerati happy Tin sa va rog ca NU VREAU SA AUD CRITICI,cum ca nu e frumos sa fie violata intimitatea,si alte lucruri de genul.O fac cu un motiv precis, nu pentru ca sunt vreo pustoaica disperata sa vada cu cine mai vorbeste "gajicu".
Deci ...de existat STIU sigur ca exista diferite programele,chestii trestii prin care poti afla parola cuiva, tinand cont de faptul ca un prieten a facut asta mai demult.As vrea sa aflu parola unui id de messenger.Nu am acces la calculatorul respectiv,deci nu pot instala un keylogger, cum probabil ati dori sa ma sfatuiti.Stiu ca este un program sau ceva in genul care genereaza diverse parole pana o nimereste.Gresesc?
V-as ruga sa imi dati niste raspunsuri serioase,iar cei care imi vor spune ca NU EXISTA asa ceva, sa se abtina..pentru ca stiu mai mult ca sigur ca exista,insa nu mai stiu cum sta treaba,nu mai am contact cu respectivul prieten.
Va multumesc anticipat!

PS : in cazul in care cineva va dori sa vorbeasca in privat cu mine,va rog sa imi lasati aici mesaj, pentru ca messengerul nu imi merge.

1 răspuns:
| Annuşa a răspuns:

Ai telefon cu android?
Dacă da poţi descărca acolo hack.