Invata sa mananci :
http://www.getfit.ro/......abire.html
Si fa sport, dar CARDIO, nu aberatii gen abdomene
Sportul in primul rand.Cum a spus si mai jos, abdomene! fa in fiecare 20-30 timp de o luna si vezi ca se mai duce burtica.
si la mancare iti zic ce mananc eu si slabesc. dimineata un iaurt, mar, biscuiti ( nu am timp asa mult. dar weekendu poti sa-ti faci o omleta, paine prajita cu gem etc ). la scoala un sandwish si un mar, de dupa masa ciorba..si seara fructe. mananca cat mai putin, dar des! fara fast food, paine alba, paste fainoasa, cartofi, ciocolata! si beamulta, multa apa e indicat! asta e dieta mea personala si da roade incearca! have a nice day
Abdomene pentru dat burta jos? Esti pe langa si tu
Eu asa am slabit ^^. nu vorbi daca nu stii.
Ai slabit datorita alimentatiei, NU a abdomenelor.
Abdomenele sunt exercitii de tip ANAEROB, nu sunt foarte eficiente pentru slabit ci pentru tonifiere.
Pentru slabit sunt exercitiile de tip AEROBIC.
P.S. : mai ai de studiat pana sa ma contrazici tu pe mine
Hai sa nu ne contrazicem & certam aici
Pai nu ne contrazicem, eu incerc sa explic ceva, ca voi sunteti prea inapti sa intelegeti e partea a doua
Pai daca vrei sa dai burtica jos iti recomand abdomenele, sa faci in fiecare seara si dimineata cateva minute, dar sa faci dupa jumatate de ora dupa ce mananci asfel exista riscul de a te ingrasa mai tare. Si sa nu mai mananci dupa ora 6 seara, sa nu consumi paine sau daca consumi ar fi indicata painea prajita, sa inlocuiesti sucurile cu apa sau ceai si zaharul daca se poate cu miere de albine.
Nu am zis ca nu slabesti, doar ca e o mare tampenie cu ora 6 seara, personal cunosc 2 foste colege care au facut gastrita adoptand un asemneea sfat tmapit.
Si eu am slabit 17 kg, de la 102 la 85 manancand MEREU dupa ora 18, uneori chiar si 2 mese dupa ( undeva la 5 mese pe zi ).
Eu un spuneam ca nu slabesti asa, spuneam doar ca e una din cele mai stupide metode de a slabit.
iLOVEquestions întreabă: