Initial Aria era "A", dar cum multa lume si-a dat seama de asta, producatorul a decis sa schimbe finalul.
Pai serialul este diferit de carti. Momentan in carti A este Mona( a aflat toate secretele cand a gasit jurnalul lui Ali si a vrut sa se razbune pentru toate rautatile care i-au fost facute cand Ali era prin preajma insa momentan nu se stie nici in carti cine a omorat-o pe Ali care este de fapt sora ei geamana). Jenna este oarba doar ca in serial nu prea pare. Iar in carti Ali are o sora geamna cum am mai spus care ea este cea care a murit si o cheama Cathrine iar Ali e in viata. Fetele o sa scape de A tinand cont ca in cartea a 4-a Mona moare si este o noua A in oras care iarasi nu se stie cine e. Pana la sfarsitul cartii stiu ca Aria se muta cu Ezra undeva in Europa. Emily o sa fie impreuna cu mai multe fete si nu prea stiu cu cine o sa fie. Nici de Spencer si nici de Hanna nu stiu ce se intampla dar stiu ca totul o sa fie in regula pana la urma. (eu nu stiu concret sfarsitul cartilor pentru ca nu le-am citit pe toate cat despre serial imi pare rau dar producatorii nu vor sa sufle vreo vorba de ce va urma)
ςгเรtเภยкค întreabă: