anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti.Cred ca unii oameni au luat-o razna de-a binelea.Sa va explic de ce:am vrut sa ma combin cu un baiat si surprizaa:ca sa se asigure ca nu imi bat joc de el mi-a cerut sa ma debzbrac in fata webului(stiu ca suna urat,dar imi cer scuze si nu mint).Voi ce credeti? Sunteti de aceeasi parere cu mine? Daca da,de ce? Daca nu, tot de ce? Mersi mult. Funda! :*

Răspuns Câştigător
| Nayuky a răspuns:

Ori facea misto de tine ori e un nesimtit deci nu fa asta! Si da a luat-o razna.Din mai multe punce de vedere a luat-o razna..Pai de ce..pentru ca. e cam ciudat(cel putin pentru mine)ca fetele incep sa faca ele primul pas si le spun baietilor tip..si ei lor tipe..Ca baietii sunt cam nepasatori, pentru ca multe relatii exista pentru ca amadoi sau unul din ei se plictisea singur etc..Copii mici cu telefoane si replici de cocalar si vorbesc ca la usa cortului..sunt multe argumente.Sunt uni care isi bat joc de prietenul/prietenua lor, aata e un lucru groaznic.

4 răspunsuri:
| ahlrh a răspuns:

Salut.
Hah, ce om rolling on the floor. Mai bine lasă-l aşa. Caută altul.

| alabalaportocalala a răspuns:

Stai pai care e parerea ta? Ca au luat-o raznza? Poate ca el vroia sa-si bata joc de tine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai grija ce faci sa nu ajungi ca altele, inregistrata pe diferite site-uri

| Lolo90 a răspuns:

Nu, trebuia sa faci ceea ce ti cerea si sa ii dai si un bonus. Daca nu intelegi la ce ma refer trimite-mi un pm.