anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti. Daca puteti sa-mi ziceti si mie cum sa-i fac pe parintii mei sa ma ierte. M-am certat aseara cu mama si cu tata pe motiv ca eu vorbeam ceva cu mama despre scoala si dupa aia s-a bagat tata in discutie punand partea rea in fata ca sa fiu mai explicit vorbeam despre a ma duce eu azi la scoala la nu stiu ce prostie de serbare eu ziceam ca nu ma duc mama era de acord si intra tata care zice nu maine te duci la scoala nu ma intereseaza ce spui tu. Si acum o iau de la inceput ne-am certat dar eu maine as vrea sa merg la bazin am vb cu mama la telefon a zis ca nu ca e suparata.As vrea sa stiu cum sa-i fac pe ai mei sa ma ierte indiferent in ce belele as intra. Daca stiti va rog spuneti-mi ai plss.Multumesc! Am 12 ani big grin!

2 răspunsuri:
| Boniboon a răspuns:

Vorbeste deschis cu ei, si intreba-l pe tatal tau daca este sau nu suparat pe tine. Sin plus parintii te vor ierta intotdeauna, nu pot fi suparati pe tine dintr-o cheste de asta.

| dyana_8491 a răspuns:

Eu in relatia cu parintii merg pe premiza :,, zic ca ei si fac ca mine'' asta e cheia succesuluiwinking ai fii putut sa le aduci argumente pentru care nu vroiai sa mergi la scoala! acum insa singurul mod de a te scoate si aputea sa mergi la bazin este sa le spui ca mergi la scoala, iar apoi ca te-a sunat un coleg si ti-a spus ca nici el nu mai merge!big grin deci baftawinking si sa ne povestesti cum au decurs lucrurile:*