Dupa cum vezi e destul de frig afara. Imbraca-te putin mai gros pentru ca daca nu raceala se v-a agrava. Roag-o pe mama ta sa iti cumpere coldrex pentru raceala si gripa. Mananca multa lamaie cu zahar si bea ceaiuri calde. Daca te simti foarte rau nu cred ca e bine sa te duci la scoala. poti raci mai rau si ai putea sa dai raceala si celorlalti colegi. sper ca ti-am fost de ajutor
Iti reconad ce am recomandat tuturor prietenilor, cunostintelor si au fost extrem de multumiti.Mergi la farmacie si cere Oscillococcinum.Pe langa ca are un gust foarte bun, raceala dispare imediat, depinde cat de avandata e, eu am avut gripa(acum un an)si mi-a trecut in 3 zile de la el si nici nu e daunator ca alte medicamente.In plus se poate lua preventiv un tubulet pe luna in perioada iernii.De cand am luate medicamentu asta nu am mai racit DELOC.(de un an)
Insanatosire grabnica!
Ia un Ferfex sau un Coldrex acum dimineata, si unul diseara, mai ia si un Decasept sau un Salvisept ( se gasesc in farmacii cu 7-8 lei). Si eu am racit cam la fel, am fost la medic si asta mi-a dat(plus Nurofen fiindca aveam si putina febra).
Imbracate cat mai gros, caciula pe cap, gatul acoperit si in clasa ai grija sa nu te traga cu curentul, ar fi bine daca colegii tai tin geamurile deschise sa ii rogi sa le inchida avand in vedereca eti racit si este si sezonul bolilor
laraandy întreabă:
Andrei67y5 întreabă: