Într-adevăr este destul de greu sa înveți pentru un examen într-o săptămână și cei care au reușit să facă asta: au avut ambiție și motivație.
Fiecare avem diverse metode de învățare.
Adică ce este valabil la mine, poate sa nu fie la tine, deci ia asta în considerare.
Unii alegem varianta prin toceala, alții prin logica.
Unii invatam prin scrierea de 100 de ori a informației importante(sau a lecției)
Alții prin citit, vorbit.
Ascultat( te înregistrezi citind informațiile )
Ps: aceste metode aveau o denumire, poți cauta pe internet, am un mic lapsus.
Încearcă să înveți logic totuși, sa îți faci un program( ai doar o săptămână deci cam câte 4 ore pe zi, ceva studiu spunea ca este suficient atât, apoi obosești și îți pierzi din atenție).
- Organizare
- vezi ce metoda ți se potrivește
- ambiție
E grav daca tu mai ai abia o saptamana pana la examene si vrei sfaturi in acest sens.
Buna! Subliniaza partile importante si incearca sa intelegi ceea ce scrie acolo, nu doar sa citesti, astfel o sa poti sa redai ceea ce inveti.
Vezi dacă găsești pe cineva care a învățat deja și e dispusa sa repete împreună cu tine. Reții mai bine dacă îți explica cineva.
Buna.Imi pare rau, dar cam trebuia sa studiezi pana acum, nu crezi? Cu cateva zile inainte de examene nu cred ca reusesti mare lucru.Stii vorba cu ingrasatul porcului in ajun?
https://www.youtube.com/results?search_query=cum+inveti+pentru+examene
Gheorghe_Ioana_Eliza_1974 întreabă: