| cihupacihups a întrebat:

Buna la toti. Eu am 15 ani si prietenul meu care la moment e la Italia are 16 ani. Ziua lui de nastere e pe 3 mai iar el vine la moldova tocmai in luna august. Cum credeti e neaparat sa-i fac un cadou cu ocazia zilei de nastere?

Răspuns Câştigător
| Retardatus9000 a răspuns:

laughing toti ceea ce zic e nasol, hai baieti sa fim seriosi asta v-ati dori voi de la o fata? Eu te sfatuiesc asa.Cel mai potrivit cadou ar fi(nu trebuie sa ii faci tot felul de cadou )sa-l astepti nu stiu cu prietenii eu stiu cu ce si cand intra pe usa sa nu vada pe nimeni dupa sari pe gatul lui dadandui un pupic:X si urandui La Multi Ani! apoi stiu eu voi cu prietenii dati si voi o petrecere dar nu pentru ziua lui ci pentru ca s-a intors la voi.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca este plecat din tara nu are nici un rost sa-i faci cadou, e suficient sa-i trimiti un sms de,, la multi ani,, sau sa-l suni

| Voidwithin a răspuns:

O mica atentia o sa aprecieze, nu te rezuma la chestii marete un tricou, deodorant spuma de ras etc si o cutie de bomboane poate si gatahappy

| PassingBY a răspuns:

Nu e neapărat, dar ar fi drăguţ. Să vadă că îţi aminteşti. Şi mai mult ca sigur va aprecia. happy

| elizamaria92 a răspuns:

Pai daca e plecat din tara pe 3 mai e destul un sms cu la multi ani sau sa l suni la 12 noapte si sa i faci o surpriza, iar pe cand vine acasa poti sa i i.ei un tricou sau cv ce crezi ca i place lui...x.o.x.o