Dragul meu crede-ma ca dragoste din mila nu se poate...si asa am facut si eu cu iubitul meu ne-am despartit de 3 ori din vina mea. nu ma simteam pregatita pentru o relatie. am 16 ani si e prima mea relatie si acum ne-am impacat la fel ca tine a facut si el m-a asteptat in fata liceului cu un buchet de trandafiri albi:X crede-ma ca orice fata se bucura enorm.eu cred ca voi 2 va iubiti si totul o sa fie. mult succes:* si apropo felicitari pentru gestul tau frumos:*:*
Eu cred ca povestea voastra e foarte frumoasa, ca are si culoare, ca acum incepe sa se mmaturizeze, o data cu voi. Linisiti-va, totul o sa fie ok.
In primul rand ar trebui sa incerci sa afli de ce s-a suparat pentru ca daca nu sti, nu vei sti ce sa nu mai faci, iar ea se poate supara din nou, din punctul tau de vedere, fara motiv...si daca se va intampla asta ar fi aiurea sa te mai rogi atat de ea sa va impacati daca nici macar nu sti cu ce ai gresit sau daca ai gresit, ori poate ea nu vrea sa mai fie cu tine. Daca totul merge mai bine, poarta-te frumos cu ea si da-i cat mai multe atentie, insa nu-ti incalca totusi propriile principii.Succes!