| aditzu92 a întrebat:

Buna la totihappy, incep prin a spune ca va multumesc la toti pentru toate sfaturile date mai ales la ultimele 3 intrebari.Deci eu m-am gandit cu o seara inainte ca ma pot impaca cu unica mea prietena si iubire intr-un singur mod asta cu ajutorul lui Dumnezeu. Ea era foarte foarte suparata pe mine dc nu se stie, am hotarat sa plec de la ore ca sa o astept pe ia sa vina de la scoala(fiind la alta scoala), am hotarat sa o intampin chiar in apropierea casei ei, am asteptato 30 de minute, la un moment dat a aparut, mergea incet o durea piciorul, am intampinato cu un trandafir mi-am cerut iertare(clar daca veneam doar cu motivul asta 100% sunt sigur ca nu ma ierta) etc, i-am spus ca trebuie sa i spun ceva socant si nu ma credea pentru nimic in lume, apoi a hotarat sa ma ia la ea in casa pentru a i spune treaba aceasta(nu ma crede nici in ruptul capului)(erau si parintii ei acasa), am mers la ea in camera, si i-am povestit anumite treburi socante, chiar asa erau pentru ca nu m-am dus cu scopul de a minte ca stiam ca nu am nici o sansa daca procedez asa, intr-adevar asa a fost si a simtit in propriul ei suflet ca nu mint si este complet adevarat a zis ca aproape i-a venit sa planga, eu plangeam si i-am spus ca am pierduto si a zis dintr-o data ca "nu nu m-ai pierdut gata v-om fi din nou impeuna", aici am vrut sa ajung sa va spun, noi ne-am mai certat de 3 ori, credeti ca daca s-ar mai supara odata pe mine momentan e bine aveam o zi de cand ne-am impacat(de cand am reusit sa o impac de fapt),(ma gandesc asa)mi-ar mai putea da a-4a sansa, toate supararile ei consider ca au fost fara motiv, am dc sa imi fac griji? voi fi cu ea impreuna mult timp asa cum imi doresc? cum sa fac sa nu i mai gresesc dupa parerea ei bineinteles, acum e un fel de dragoste din mila/sila ma mai iubeste cu adevarat sau e ceva momentan ajutati-ma va rog cu cat mai multe sfaturi.Respectul meu pentru voi va multumesc si astept cat mai multe argumente o zi buna(sper ca am fost inteles)va multumesc.

Răspuns Câştigător
| zambareata a răspuns:

Dragul meu crede-ma ca dragoste din mila nu se poate...si asa am facut si eu cu iubitul meu ne-am despartit de 3 ori din vina mea. nu ma simteam pregatita pentru o relatie. am 16 ani si e prima mea relatie si acum ne-am impacat la fel ca tine a facut si elhappy m-a asteptat in fata liceului cu un buchet de trandafiri albi:X crede-ma ca orice fata se bucura enorm.eu cred ca voi 2 va iubiti si totul o sa fie. mult succes:* si apropo felicitari pentru gestul tau frumos:*:*

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Eu cred ca povestea voastra e foarte frumoasa, ca are si culoare, ca acum incepe sa se mmaturizeze, o data cu voi. Linisiti-va, totul o sa fie ok.

| Alina a răspuns:

In primul rand ar trebui sa incerci sa afli de ce s-a suparat pentru ca daca nu sti, nu vei sti ce sa nu mai faci, iar ea se poate supara din nou, din punctul tau de vedere, fara motiv...si daca se va intampla asta ar fi aiurea sa te mai rogi atat de ea sa va impacati daca nici macar nu sti cu ce ai gresit sau daca ai gresit, ori poate ea nu vrea sa mai fie cu tine. Daca totul merge mai bine, poarta-te frumos cu ea si da-i cat mai multe atentie, insa nu-ti incalca totusi propriile principii.Succes!