anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună la toți! Nu pot înțelege ce este cu mine.Am trecut printr-o despărțire dureroasă două luni în urmă și am reușit să trec peste, îmi ocupam timpul cu diferite chestii, ieșeam cu alți băieți și mă distram cu prietenele deja practic gândurile mele nu mai erau la el și iată nu demult el mi-a scris și iarăși am vorbit și la început nu doream să vorbesc cu el și eram foarte rece dar după ce am vorbit mai mult simțeam cum iarăși eram fericită că m-a sunat și asta era o mare greșeală și după el iarăși a dispărut și am înțeles că nu îi mai dau nicio șansă deoarece oamenii nu se schimbă.Dar acum mă doare pe mine și iarăși îmi amintesc de el poate e din cauza carantinei că nu am ocupație.A apărut și el când uitasem complet și trecusem peste parcă special.De ce mă simt așa și ce pot să fac? Vă rog ajutați-mă...

4 răspunsuri:
| Tian44 a răspuns:

In primul rand, nu trebuie sa mai ti la el daca ti-a facut ceva rau... sunt destui baieti in lumea asta (banuiesc ca esti fata), lui posibil sa nu-i mai placa de tine, sa aiba altele etc. baietii sunt altfel nu te mai lasa ranita pentru cineva care a uitat de tine. Vreau sa zic, baietii pot avea multe fete... unii vorbesc cu 4, 5 poate mai multe. asa ca cauta si tu pe altcineva pentru ca acel baiat are deja variante.

| Tian44 a răspuns:

Am deviat putin de la idee, ia relaxirem, e medicament natural de relaxare cu efecte slabe si foarte folositor! Daca chiar ajungi in depresie si nu mai poti mergi la medic sa-ti dea prescriptie de ceva mai tare!

| SilentRain a răspuns:

Tine de tine dacă ii mai dai sanse sau nu.
In pare parte știi ce ai de făcut, trebuie sa pui în practica
Ii dai Block și mergi mai departe, ocupați mintea cu altceva

| Andreeush a răspuns:

Nu trebuia să îi mai dai nici o șansă.