| mardeamor a întrebat:

Buna la toti.pe data de 3 septembrie mi-a venit ciclul iar pe data de 16 am avut contact neprotejat si a ejaculat in mine. e posibil sa fiu insarcinata desi ma dor sanii si sunt cam mari si un pic burta.adica cred ca o sa imi vina. e posibil sa ma doara sanii si burta si sa nu imi vina? tin sa anunt ca de 3 luni imi vine la 25 de zile si ultima oara la 22. ce sa fac? test am facut pe 18 dar nu se vede dupa doar 2 zile daca sunt gravida nu? mersi mult

3 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Nu stiu cat de repede iese la test... cat despre marimea sanilor, obisnuind sa fac sex neprotejat cu prietena mea, am constatat acelasi lucru ca i se intampla si ei, sanii ii cresc, banuiesc ca este o reactie la lichidul seminal barbatesc. durerea de burta nu stiu cata legatura sa aiba cu asta...
trebuie sa te ingrijorezi (sau sa fi fericita - dupa cazuri) in momentul in care apar simptomele clasice gen greturi matinale, pofte, etc...
bafta

| CybeRAthlete a răspuns:

Nu stiu cat de repede iese la test... cat despre marimea sanilor, obisnuind sa fac sex neprotejat cu prietena mea, am constatat acelasi lucru ca i se intampla si ei, sanii ii cresc, banuiesc ca este o reactie la lichidul seminal barbatesc. durerea de burta nu stiu cata legatura sa aiba cu asta...
trebuie sa te ingrijorezi (sau sa fi fericita - dupa cazuri) in momentul in care apar simptomele clasice gen greturi matinale, pofte, etc...
bafta

| andreea87 a răspuns:

Buna! Testul de sarcina poate fi utilizat dupa aproximativ 2 saptamani de la contactul sexual neprotejat! Daca ai inceput sa ai stari de voma, te doare burta, probabil ca ai ramas! Decizia de a pastra sau nu copilul iti apartine in totalitate, sa nu te lasi influentata de grupul din care faci parte sau de iubitul tau, te poti consulta cu el, insa tu esti pionul principal in luarea deciziei finale...Iti spun din proprie experienta, de curand am trecut printr-o situatie asemanatoare - chiar daca am luat anticonceptionale, e posibil sa apara sarcina daca ai uitat o pilula -.Este important sa te protejezi pentru a nu trece printr-o astfel de experienta traumatizanta! Ai grija si fa un test pentru a sti exact ce ai de facut!