| dyana_8024 a întrebat:

BUNA LA TOTI STIE CAREVA RETETA DE INGRASAT?
RAPIDE AM 15 ANI SI DOAR 45 DE KG vreau si o reteta stie careva? eu ma gandeam la fast-fuduri dar nu prea e sanatoasa manank destul de mult dar nu ma ingras... vreau si eu macar vreo 5-6 kg in plus ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| nuamnuvreau a răspuns:

Buna! Pai in primul rand trebuie sa-mi spui inaltimea ta.In al doilea rand, poate esti stresata sau suparata des si te consumi, asa ca greutatea ta scade. Dar mai intai gandeste-te bine:tu te simti bine in pielea ta? Daca da, nu cred ca sunt motive sa-ti faci griji, din contra, poti fi relaxata. Daca nu, incearca sa nu te mai gandesti ca esti prea slaba, si fi relaxata, cine stie, poate chiar pui ceva pe tine.De exemplu eu ma ingras vara, in vacanta, cand sunt relaxata si slabesc in timpul anului, din cauza stresului. Dar ca sa vezi daca tu chiar esti prea slaba, scade din inaltimea ta 10(de ex:sa zicem ca ai 1, 55 din acei 55 de cm scazi 10 55-10=45, asta inseamna ca daca ai 1, 55 greutatea ta de 45 kg e potrivita, sper ca ai inteles, daca nu, zi-mi inaltimea ta). Sper sa te simti bine si sa fi fericita!

| VladDu a răspuns:

Mai bine iti cumperi niste vitamine. Poti sa incerci sa iei zilnic Calciu-magneziu-zinc; gasesti la farmacie. Cu astea te vei ingrasa cateva kg.
Eu m-am ingrasat cam 3kg in 1-2 saptamani cu 2 tablete.

| yoyo_4559 a răspuns:

Sa bagi in tine. Simplu. Nu neaparat fast-food. Dulciuri, mancare de orice fel, orice.

| taylor a răspuns:

Nuuu, te rog, fara fast-foodcrying de ce vrei sa te ingrasi? mi se pare ca este normal sa ai 45kg la 15 aniwinking Eu am avut 47kg la 14 ani, si nu mi s-a parut ca as fi fost prea slaba...acum, depinde si de inaltimea tahappy dar oricum, esti in plina dezvoltare, organismul tau se schimba, si nu cred ca ar trebui sa-l forteziwinking
Dar daca chiar vrei asa de mult sa te ingrasi-incearca ceva suplimente nutritive, vitamine, fructe, orice- numai sa fie sanatos pentru organismul tauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti fa griji...esti ink in perioada in care corpul se creste. o sa te ingrasi si u te asigur