anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti! sunt adolescenta si am avut intarzieri mari de ciclu.am fost la ginecolog si mi-a dat UTROGESTAN. vreau sa stiu urmatoasrele: 1. pot lua antibiotice pentru o raceala in timp ce iau aceste pastile? 2.chiar ma va ajuta sa mi se regleze sau va veni o luna si dupa pauzalaughing? si am de luat o tableta cu 12 pastile (1 la 6 ore)...este suficient ca sa imi provoace ciclul doar tableta asta avand in vedere ca am 15 ani? si daca da.cam peste cat timp? p. s: sunt virgina:d! cine rasp la toate intrebarile ia funda:*:* multumesc! dar repede va rog...

Răspuns Câştigător
| TripleMx a răspuns:

Buna big grin, Poi stiu ca te miri ca sunt baiat laughing dar stiulaughing big grin deci :
La prima intrebare e cam asa : Nu poti pentru ca medicamentele alea se amesteca intre ele si iti provoaca dureri de stomac si nu isi fac efectul bine.
La a 2a intrebare : E si normal ca te va ajuta dar asta vei vedea cand vei gata tratamentul.
La a 3a intrebare : Da e suficient pentru ca in timpul acesta in care iti vei face tratamentul isi va da drumul.Cam in timp de o zi doua dupa terminarea tratamentului.LOL NU IMI VINE SA CRED CA SPUN ASTA laughing big grin

0 răspunsuri: